9 februari 2018 Östersund Trelleborg speltips Svenska Cupen

Spelförslag EttKryssTvå 7/5

Lördagens EttKryssTvå är, för vår del, hårt favoritbetonad och vi tar siktet på 67 000 kronor med ett system innehållande två hel- och fem halvgarderingar till en kostnad av 288 kronor. Ta del av våra tankar!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Leicester – Everton: 1X2

Den osannolika serievinnaren, Leicester, har festat rejält i veckan – men vill avsluta snyggt. Evertons formstatus osäker. Helt öppet, skrällchans.

2. Aston Villa – Newcastle: 2

Tabelljumbon Villa ser helt ointresserat ut. Saknar moral. Gästerna är fortsatt utsatta; nått upp över strecket och är formstarkt. Tvåan är bombsäker?

3. Bournemouth – West Bromwich: 12

Två parter ur form, utan speciellt mycket att spela för. Kliver ut avslappnat, framåtlutat? Ökar chansen för mål – och minskar således kryssrisken. Resultat kommer ej behöva bevakas.

4. Crystal Palace – Stoke: 1X

Svårbedömt. Palace med siktet på cupfinalen i slutet av månaden, men var bra senast och Stoke förmår inte att vinna fotbollsmatcher just nu. Ett-kryss.

5. Sunderland – Chelsea: 1X

Det osar skräll. Sunderland spelar för fortsatt överlevnad i förstadivisionen medan Chelsea är fast i det hopplösa ingenmanslandet. Gästerna mycket upp och ner. Tvåan kan strykas.

6. West Ham – Swansea: 1

Given etta – klasskillnad och motivation talar för den. West Ham i superb form. Swansea löste en fin trea senast, men mötte oinspirerat motstånd. Spik!

7. Oxford – Wycombe: 1

1,30x – visst det är inte jätteskoj siffror, men de motiverar spiken. Oxford kliver upp i seriesystemet vid en trea, är i fantastisk form och Wycombe har tappat allt.

8. Plymouth – Hartlepool: 1

Ännu en klass- och motivationsspik. Plymouth kämpar för en bättre playoffplats och ska vara bättre än sina motståndare i mittenskiktet av tabellen.

9. Portsmouth – Northampton: 12

Gästerna klar etta – hur stor är motivationen såhär i sista fajten? Portsmouth behöver en trea för att säkra femteplatsen. Kan bli straffade om positionerna pushas upp?

10. Elfsborg – Gefle: 1

Vad har hänt med Gefle? Två förnedrande förluster efter varandra. Möter hemmastarkt Elfsborg på uppgång – och då blir det inga poäng. Etta!

11. Östersund – Kalmar: 1X2

Omotiverat stort favoritskap för värden. Försöker ibland spelar en fotboll de inte besitter fullt ut. Kalmar inte bra på plast, men får tillbaka flera viktiga pjäser och ser rätt bra ut.

12. AFC United – Ängelholm: 1

Gästerna har fått oförtjänt bra betalt hittills – förlorade dock med 0-4 mot Värnamo senast. AFC United är tokintressanta; placerade trea just nu. Löste kryss borta mot Sirius förra veckan. Välsmakande etta.

13. Frej – Sirius: X2

Finns mer att hämta ur Sirius, som har två raka 0-0-matcher. Normalt bättre än Frej som har och kommer få det svårt. Tvåan först, men krysset bör tas med.

EttKryssTvå7516

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Insats:  288 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 1 413 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 66 977 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 7/5