14 juni 2017 Montenegro Sverige handboll speltips EM-kval

Speltips, Sverige – Brasilien 15/8: Sista chansen att plocka en svensk poäng

Sverige behöver steppa upp rejält om de ska rädda någon form av heder i den olympiska handbollsturneringen. Brasilien står för motståndet i sista matchen och här har vi hittat ett mycket fint speltips.

Den här olympiska turneringen i handboll lider mot sitt slut och nu finns det bara en enda chans kvar att plocka en OS-poäng för de svenska handbollsherrarna. Efter fyra spelade matcher har laget fyra förluster och därigenom noll poäng.

Det gör att chanserna för ett slutspel är helt borta. Det blir helt enkelt inget upprepande av 2012 års OS-silver i London. Trist för oss som älskar handboll, helt klart.

Det stora problemet har varit den svenska effektiviteten, där många spelare har underpresterat duktigt och aldrig kommit igång på allvar. Det offensiva spelet har hackat betänkligt och den svenska paradgrenen med kontringar har inte heller varit lyckosam, till följd av ett försvars- och målvaktsspel på en på tok för låg nivå. Då blir det inte bättre än så här.

Brasilien sköljer över sitt motstånd

Brassarna å sin sida har haft en betydligt bättre turnering, med fem inspelade poäng efter fyra matcher. Laget har vunnit två och spelat en oavgjord så här långt. Det stora framgångsreceptet för brasilianarna är hur laget integrerat den fanatiska publiken i sitt spel. Brasilien fullkomligt sköljer över sina motståndare med en härlig intensitet, något som burit frukt så här långt.

För att säkerställa spel i slutspelet – samt att ordna ett så gynnsamt motstånd som möjligt – behöver laget vinna även den här matchen mot slagpåsen Sverige. Den möjligheten är nog tämligen god. Hos spelbolagen har Brasilien dock blivit lite väl stora favoriter. Hos Betway ger det raka spelet på värdnationen inte mer än 1,35 gånger pengarna. Det är ohyggligt lågt.

Vår känsla är att Sverige – precis som i egentligen samtliga matcher så här långt – kommer att vara bra med i den här matchen. Det finns faktiskt ingenting som pekar på att så inte skulle bli fallet, trots att det svenska laget möjligen är något skadedrabbat (Lukas Nilsson och Johan Jacobsson har haft skadestrul) och inte har något att spela för. Sverige vill säkerligen komma undan med någon form av heder i behåll.

En trend som varit tydlig har varit hur Sverige spelat bra i inledningen av matcherna, för att i andra halvlek rasa ihop totalt. Det tror vi att Sverige kan göra även här. Därför känns Sverige +2,5 (första halvlek) till 1,85 gånger pengarna hos Betway närmast obegripligt högt. Det spelas med glädje. För den som inte har konto hos Betway finns nu möjligheten att säkra en unik bonus på 1 500 kronor – bara via Spelbloggare.se. Registrera dig här!

Speltips:

Speltips:  Sverige +2,5 (första halvlek)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp:  21:40, måndag 15/8
TV:      (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 25%
X: 10%
2: 66%
Över 55,5 mål: 50%
Under 55,5 mål: 56%