Speltips, AC Milan – Torino 21/8: Här kör vi ett rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 19 August 2016

Det är inte det enklaste att veta var man har lagen inför en premiär, men känslan är att det finns en tydlig favorit inför mötet mellan AC Milan och gästande Torino FC.

Den första matchen från Serie A under söndagen spelas i Milano, där hemmalaget AC Milan får besök av Torino FC. Detta Torino har inte längre Pontus Jansson i sin trupp, då den svenska mittbacken nu lämnat för Leeds United.

Faktum är att Torino har tappat en rad mittbackar under sommaren, däribland nyckelspelaren Kamil Glik. Känslan är att Torino inte riktigt stärkt truppen under sommaren och att laget skulle överträffa prestationen att nå en plats till Europa League kan bli svårt. Vi får helt enkelt se var laget står.

AC Milan är inte heller de enklaste att veta var man har. Inför säsongen har den italienska storklubben en intressant trupp, men det är troligen inte förrän ett gäng matcher in i säsongen som vi kan veta var vi har det här laget. Det finns dock mycket kvalité i startelvan, som ser ut att bli någorlunda lik den som användes mest under förra säsongen. Bara det är en klar fördel.

Det raka spelet lockar trots allt

En premiär är alltid vansklig att förutspå, men känslan är att Torino inte riktigt är beredda att stå upp som lag än. Ett par tunga spelarförluster i sommar och ett lagbygge som känns spretigt gör att vi har större tilltro till AC Milan i den här matchen.

Hemmalaget går som vanligt på en rutinerad stomme, med spelare som Montolivo i nyckelroller. Det är kanske inte det sättet man vinner en stor europeisk titel, men det är åtminstone ett sätt att bygga ett stabilt topplag i Serie A. Så lär bli fallet även den här säsongen.

Utan att gå in för tungt eller sväva iväg alldeles måste vi vara tydliga med att vi tycker att favoritskapet ligger hos hemmalaget i den här matchen. Därför spelar vi AC Milan vinner – det raka spelet på 1X2-marknaden – till 1,91 gånger pengarna hos William.

William Hill är för övrigt det spelbolag vi rankar allra högst. Klicka här för att registrera dig och få samtidigt en bonus på 1 000 kronor.

Speltips:

Speltips:  AC Milan vinner
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:00, söndag 21/8
TV:   viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: