Speltips, AIK – Björklöven 20/9: Mardrömsmotståndaren väntar

Simon Pålsson Publicerat: 19 September 2016

AIK tar sig an Björklöven i den tredje omgången i Hockeyallsvenskan. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips till över dubbla degen.

Hockeyallsvenskans tredje omgång avslutas med matchen mellan AIK och Björklöven, som spelas under tisdagskvällen. Hemmalaget har seglat upp som stora favoriter, något som bland annat kan bottna i det faktum att laget hade väldigt lätt för just Björklöven förra säsongen.

Inför det här mötet har AIK tre raka vinster i bagaget. 08-laget har också med sig tre komfortabla hemmavinster mot just Björklöven, med en total målskillnad på 15-4 på dessa tre matcher. Det är sällan kul för Björklöven att ta resan ner till Stockholm alltså.

Därtill ska nämnas att Björklöven inlett den här säsongen minst sagt trevande. Efter två spelade matcher står laget fortfarande på noll poäng. Visserligen har det varit uddamålsförluster mot både Oskarshamn och Tingsryd, men åtta insläppta mål på 120 minuter ishockey imponerar inte.

Hemmalaget trycker gasen i botten

AIK å sin sida har tog en trevlig 3-1-seger mot Västervik i premiären, men därefter fick 08-laget stryk i Södertälje med 4-3. Nu väntar säsongens andra match på hemmais och vi tar för givet att laget trycker gasen i botten direkt. I det här skedet av säsongen finns det inte mycket annat att göra.

Med tanke på Björklövens risiga defensiv och AIK:s stabila offensiv tror vi att chanserna är mycket goda för en målrik historia, åtminstone åt ena hållet. AIK får gälla som favoriter här, men det här kan också bli en match som slutar 4-4. Det säger magkänslan.

Därför spelar vi AIK över 3,5 mål (inklusive övertid) till 2,20 gånger pengarna hos Ladbrokes, där du för övrigt kan låsa upp ett bonusspel på 1 000 kronor om du registrerar dig via den här länken.

Speltips:

Speltips:  AIK över 3,5 mål (inklusive övertid)
Odds:  2,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  19:00, tisdag 20/9
TV:   cmoresport logo cmorelivetre logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: