18 april 2019 predators stars dallas nashville speltips nhl

Speltips, Anaheim Ducks – Nashville Predators 28/4: Nu ska det avgöras!

Den sjunde och avgörande matchen mellan Anaheim Ducks och Nashville Predators står på schemat natten till torsdag svensk tid. Spelbloggare.se litar på att klasskillnaden syns när det gäller som mest.

Den minst sagt underhållande matchserien mellan Anaheim Ducks och Nashville Predators lider mot sitt slut. Efter sex svängiga historier är vi framme vid den sjunde och avgörande matchen, som ska avgöras i Anaheim.

Nashville Predators gick upp till 2-0 i matcher, men tappade sedan till 3-2 efter att inte riktigt orkat med Anaheim Ducks höga tempo. Där och då kändes klasskillnad tydlig, men på något sätt orkade Nashville Predators faktiskt repa mod i den sjätte matchen. 3-1-segern på hemmaplan gör att slutspelsdrömmen fortfarande hålls i liv.

I vår mening har det dock varit tydligt att Anaheim Ducks varit det lite starkare laget rakt igenom. De har vunnit sina matcher komfortabelt, men bara förlorat med uddamålet (3-1-målet senast kom i öppen kasse). Det säger trots allt någonting.

Någonting annat vore orättvist…

Om vi ska vara helt ärliga vore någonting annat än en hemmaseger i den sjunde och avgörande matchen faktiskt orättvist, åtminstone sett till hur spelet har sett ut hittills och vilket lag som i grunden är starkast. Det är heller ingen som helst tvekan om att det är Anaheim Ducks som har bäst chans i fortsättningen av slutspelet.

Inför det här mötet finns det en del skadebekymmer i båda lagen att ta i beaktande. Hemmalaget kan få klara sig utan Brandon Pirri, Clayton Stoner och Josh Manson. Samtliga ska testas på matchdagen. Gästerna å sin sida kan få klara sig utan Cody Bass och Gabriel Bourque, som också ska testas på matchdagen.

I vår värld är det hemmalaget som är klara favoriter här. Inför sin hemmapublik och med kniven mot strupen bör de steppa upp när det verkligen gäller. Det vågar vi lita på. Därför spelar vi den raka ettan till 2,10 gånger pengarna hos Bwin.

Speltips:

Speltips:  Anaheim Ducks vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  04:00, torsdag 28/4
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 48%
X: 25%
2: 26%
Över 5,5 mål: 37%
Under 5,5 mål: 65%