Speltips, Anaheim Ducks – Washington Capitals 8/3: Formstarkt hemmalag

Simon Pålsson Publicerat: 7 March 2016

Washington Capitals öser på i toppen av NHL-tabellen, men nu väntar en tuff bortaresa till Anaheim. Frågan är om hemmalaget kan störa årets hittills starkaste NHL-lag.

Washington Capitals fortsätter att ånga på i toppen av NHL-tabellen och det måste understrykas hur starka laget faktiskt ser ut att vara den här säsongen. Om de fortsätter på den inslagna vägen under hela våren kommer de att bli ett stort, stort titelhot framåt sommaren.

Nu tar sig laget dock till Anaheim för en tuff bortamatch mot ett alltid svårspelat Anaheim Ducks. Det ska dock sägas att Washington Capitals trivs bra mot just Anaheim Ducks. Laget har nämligen fem vinster på de sex senaste inbördes mötena. Intressant nog blir det dock ofta täta matcher som inte sällan avgörs i förlängning.

Spelbolagen håller trots detta hemmalaget som ganska klara favoriter, vilket vi finner aningen överdrivet. Visst, det är ingen rolig bortaresa och Anaheim Ducks i tokform har alla möjligheter att slå Washington Capitals, men i vår värld är det närmare 50-50.

Anaheim Ducks med elva raka segrar

Efter en trevande inledning på säsongen har Anaheim Ducks dock ryckt upp sig rejält på sistone och har därigenom ätit ikapp flera lag i tabellen. 82 inspelade poäng på 64 matcher är ett okej facit, inte minst med den poängfattiga hösten i åtanke.

Just nu är laget inne i en enorm formtopp och kan faktiskt ta sin tolfte raka seger om de slår Washington Capitals. Alla bitar har plötsligt fallit plats för laget, men nnu kommer den riktigt tunga utmaningen. Det är också precis den här typen av inspirerande matcher som lockar Washington Capitals i det här skedet av säsongen. Att förstöra Anaheim Ducks segersvit kan vara precis den dos av extra motivation som krävs för att nå maxprestation.

Inför den här matchen saknar hemmalaget Chris Stewart och Shawn Horcoff, samtidigt som Brandon Pirri är osäker till spel. Hos gästerna är John Carlson och Michael Latta otillgängliga, medan Alex Ovechkin kan missa matchen på grund av en avstängning. Håll ögonen öppna.

Hos Expekt betalar den raka tvåan hela 2,85 gånger pengarna. Ett hemmalaget i tokform i all ära, men 2,85 gånger pengarna är helt enkelt för högt. Det spelar vi med en liten TV-slant.

Speltips:

Speltips:  Washington Capitals vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt (1 000 kr riskfritt spel)
Spelstopp:  04:00, tisdag 8/3
TV:    viasathockey logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Anaheim Ducks  2,36 nordicbet logo
Oavgjort  3,90 nordicbet logo
Washington Capitals  2,85 expekt logo
Över 5,5 mål  2,30 unibet logo
Under 5,5 mål  1,67 betstarsknapp logo

Oddsens motsvarighet i procent: