3 juli 2019 Brasilien Argentina Speltips

Speltips, Argentina – Chile 27/6: Final i Copa America

Finalen i Copa America står på schemat natten till måndag svensk tid. Argentina hoppas få revansch på Chile efter förra årets finalförlust. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför matchen.

Då är det äntligen dags för final i Copa America. Precis som förra året väntar en final mellan Argentina och Chile. Argentinarna hoppas på revansch efter den snöpliga förlusten på straffläggning 2015.

Båda lagen har sett starka ut under egentligen hela turneringen. Lämpligt nog var det just Argentina och Chile som startade den här turneringen i gruppspelet, där Argentina gick segrande ur striden med 2-1.

Därefter har Argentina vunnit ytterligare fyra raka matcher och tryckt in hela 16 mål. Efter att Leo Messi kom tillbaka från sin skada har laget dessutom växlat upp ytterligare ett par nivåer. Mot USA i semifinalen vann Argentina med klara 4-0, vilket onekligen måste ses som ett styrkebesked.

Chile med sylvass offensiv

Det är dock inte bara Argentina som har imponerat under turneringen. Efter förlusten mot Argentina i premiären har Chile steppat upp ordentligt. Fyra raka vinster och totalt 15 gjorda mål talar egentligen sitt tydliga språk.

I kvartsfinalen mot Mexiko smällde Chile till med klara 7-0 efter en fantastisk insats. 2-0-segern mot Colombia i semifinalen var också ett bevis på att laget är att räkna med.

En sak är tydlig inför finalen. Det blir en hyperintressant final mellan två offensivt väldigt starka lag. Det borde tala för mål. Hos Bethard får vi 1,65 gånger pengarna för över 2.0 (asian handicap). Då får vi dessutom pengarna tillbaka vid exakt två mål. Det känns som ett på tok för högt odds.

Speltips:

Speltips:  Över 2.0 (asian handicap)
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, måndag 27/6
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 56%
X: 28%
2: 19%
Över 2,5 mål: 45%
Under 2,5 mål: 59%