Speltips, AS Monaco – Villareal 23/8: Här står mycket på spel

Simon Pålsson Publicerat: 22 August 2016

En biljett till huvudturneringen står på spel i Champions League-playoffet mellan AS Monaco och Villareal, där hemmalaget har en stor fördel med sig till returmötet under tisdagskvällen.

Utgångsläget är verkligen bra för AS Monaco i kvalet till Champions League. Det enda laget behöver göra just nu är att försvara den 2-1-ledning de har med sig från det första playoffmötet mot Villareal förra veckan.

Det betyder helt enkelt att laget till och med kan förlora hemmamatchen med 0-1 och ändå ta sig vidare till huvudturneringen. Där kan vi verkligen snacka bra förutsättningar, men samtidigt en hel del att förlora.

En sak är säker inför den här matchen: båda lagen kommer att ha ett stort intresse av att göra mål. För hemmalagets del handlar det om att hålla Villareal bakom sig så länge det bara går, medan gästerna helt enkelt måste näta för att överhuvudtaget ha chansen att överleva. Det är till och med så att Villareal är i behov av minst två mål för att ta sig vidare, varpå de lär försöka dyrka upp den här matchen och få till en offensiv matchbild.

Det kan svänga åt båda håll

Vad som brukar bli i den här typen av matcher är att det svänger rejält åt båda håll, speciellt om det ena laget skulle råka pilla in en boll. Ponera att gästerna gör 0-1. Då kan vi bara tänka oss att det blir åka av, troligen åt båda håll. Känslan är hur som helst att det är osannolikt med en tafatt historia här, speciellt när så mycket står på spel.

AS Monaco har inlett säsongen i Ligue 1 med en vinst och en oavgjord, medan Villareal misslyckades med att bortaslå Granada i sin ligapremiär i helgen. Den här matchen är dock av yttersta vikt för båda lagen, då ett eventuellt deltagande i Champions League skulle skänka en extra glans till den här säsongen.

Vår känsla är att båda lagens desperation att nå Champions League kommer att färga matchbilden. Det blir helt enkelt vilt. Därför spelar vi båda lagen göra mål till fina 1,91 gånger pengarna hos Unibet (1 000 kr bonus).

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, tisdag 23/8

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: