10 maj 2017 Real Madrid Atletico Madrid taktisk analys betting

Speltips, Atletico Madrid – Deportivo Alaves 21/8: Premiär på Vicente Calderon

Atletico Madrid får besök av nykomlingen Deportivo Alaves i den första matchen för säsongen. Att favoritskapet är tydligt inför matchen kan ingen blunda för, den saken är helt säker.

Den spanska ligafotbollen är över och söndagen bjuder på en rad intressanta matcher. Atletico Madrid, den ständiga outsidern till ligatiteln, inleder på hemmaplan mot nykomlingen Deportivo Alaves, som alltså är tillbaka i den spanska fotbollens finrum.

Här finns det egentligen ingen tid att spilla. Atletico Madrid går naturligtvis in i den här matchen som väldigt tydliga favoriter och i ärlighetens namn pekar det mesta på att hemmalaget tar en välbehövlig och behaglig vinst i den här premiären.

Deportivo Alaves behöver, trots att de alltså är nykomlingar, inte alls bli någon slagpåse i La Liga den här säsongen. Tvärtom finns det en hel del som pekar på att laget kan klara sig bra i högstadivisionen. Men som vi vet sedan gammalt finns det ett tydligt gap mellan topplagen och de som rör sig mer i mittens rike. Atletico Madrid tillhör nu de stabila topplagen och är, tillsammans med Barcelona och Real Madrid, ett sådant lag som bara ska vinna sina matcher – både hemma och borta.

Tungt avbräck i hemmalaget

Inför den här matchen har ett tungt avbräck att rapportera om. Anfallsstjärnan och måltjuven Antoine Griezmann kommer inte kunna komma till spel på grund av en avstängning. Därutöver är spelare som Moya och Alessio Cerci inte tillgängliga för spel. I bortalaget är Denyerson inte tillgänglig för spel, också det på grund av avstängning.

Med Antoine Griezmann på läktaren kommer Fernando Torres tvingas iklä sig rollen som stjärna i laget. Det passar honom alldeles utmärkt. Visst, att ha sin måltjuv borta är ingen fördel, men i det här laget finns tillräckligt mycket kvalité för att vinna ändå. På hemmaplan är Atletico Madrid dessutom väldigt starka.

Hos Bethard har vi hittat ett odds som lockar oss. Vi tror på en stabil hemmaseger här och troligen blir den också med god marginal. Därför spelar vi Atletico Madrid -1,5 till 1,81 gånger pengarna hos Bethard. För den som ännu inte registrerat sig hos Bethard finns nu en bonus på 1 000 kronor för nya kunder. Klicka här för att ta del av den!

Speltips:

Speltips:  Atletico Madrid -1,5
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  22:15, söndag 21/8
TV:   Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 81%
X: 16%
2: 5%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 52%