Atlético Madrid - Levante 2 januari 2016 speltips

Speltips, Atlético Madrid – Levante 2/1: Jumbon får det tufft

Atlético Madrid har samma poäng som serieledarna Barcelona men sämre målskillnad. Ikväll tar de emot jumbon Levante på hemmaplan. Förbättras målskillnaden nu?

Levante rasar i rask takt och är på väg ut ur La Liga. Jumbon har bara elva inspelade poäng efter 17 omgångar och -18 i målskillnad. De kommer till lördagens tuffa bortamatch med fyra raka förluster och bara en seger på de tolv senaste matcherna.

Offensiven är mer eller mindre obefintlig då de bara en gång under deras 14 senaste matcher gjort mer än ett mål och de har dessutom lämnat sju av de matcherna helt mållösa. På bortaplan ser det ännu värre ut där de blivit nollade i fyra av de sju senaste matcherna. Totalt de det bara gjort tolv mål på 17 ligamatcher den här säsongen vilket givetvis är under all kritik och klart sämst i ligan.

Levante saknar även en hel del spelare. De får visserligen tillbaka Tono och Zouhair Feddal som varit avstängda men de saknar Mate, López och Deyverson på grund av avstängning och Casadeús är skadad.

Bara en förlust på de 17 senaste

Hemmalaget Atlético Madrid studsade nu senast tillbaka och  vann med 2-0 borta mot Rayo Vallecano efter den oväntade förlusten mot Malaga precis innan jul. Formen är annars strålande och förlusten mot Malaga är deras enda förlust över de 17 senaste matcherna (3 oavgjorda och 13 segrar).

Hemma på Vincente Calderón har de vunnit sju raka matcher med målskillnaden 13-2. Inga målfester med andra ord men en stabil defensiv som leder till seger efter seger. Laget skapar många chanser men har haft svårt att få fart på målskyttet. De har till exempel gjort 16 mål mindre än Barcelona men samtidigt bara släppt in åtta mål på 17 ligamatcher vilket är otroligt imponerande.

Sju raka segrar mot Levante och 19-6 i målskillnad

Vi var först inne på att spela Atético vinner och håller nollan men oddset 1,53 är för lågt enligt oss. Däremot synar vi gärna Atlético -1,5 mål som betalar 1,76 hos 10Bet vilket kan jämföras med 1,68 hos Bet365 till exempel.

Levante har som sagt otroligt stora problem med målskyttet och lämnar mest troligt denna match mållösa. Atlético har gjort minst två mål i fem av deras sju senaste matcher och mot ett så svagt lag som Levante och på hemmaplan borde de sätta minst två mål.

Ser vi till tidigare möten mellan lagen på Vincente Calderón har hemmalaget Atlético vunnit sju raka med målskillnaden 19-6. För den som vill testa ett högre odds finns korrekt resultat 2-0 till fina 6,0 hos Mybet vilket kan jämföras med 3,5 hos Betsafe men vi håller oss till Atlético -1,5 mål här.

Speltips:

Speltips: Atlético -1,5 mål
Odds: 1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: Kl 20:30, lördag 2/1
TV:   (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Atlético Madrid 1,23
Oavgjort 6,75
Levante 23,0
Över 2,5 mål 2,0
Under 2,5 mål 1,88

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 81%
X: 15%
2: 4%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 53%