7 maj 2019 guido pella daniil medveded atp madrid speltips

Speltips, ATP Rom: Joao Sousa – Dominic Thiem 11/5: Lunchmatch i Italien

Dominic Thiem tar sig an Joao Sousa i den andra omgången av ATP-turneringen i italienska Rom. Spelbloggare.se har hittat ett speltips till närmare dubbla degen inför matchen.

Tennissäsongen är igång på allvar och just nu är det grus som gäller för hela slanten. Om bara en vecka smyger Roland Garros, även känd som Franska Öppna, igång och världseliten laddar den här veckan upp i Rom.

Vårt fokus hamnar dock på en match mellan två namn som inte lär ha någonting med titeln att göra, nämligen portugisen Joao Sousa och den mycket underhållande österrikaren Dominic Thiem.

Den sistnämnda håller en fantastisk nivå i sina bästa stunder, men har också en närmast unik förmåga att klappa ihop när han får lite motgång. Det finns få spelare som kan förlora så många raka game som Dominic Thiem kan när han hamnar i en negativ spiral.

Linan ligger ett snäpp för lågt

Känslan inför den här matchen är att Dominic Thiem såklart är stor favorit, men att Joao Sousa troligen kan gneta sig till rätt många game i matchen. Han kommer också stärkt av turneringen i Madrid förra veckan, där han tog ett set av den forna gruskungen Rafael Nadal. Imponerande.

Dominic Thiem å sin sida har blandat och gett på sistone, precis som vi har gjort oss vana till. Han tog sig till den andra omgången i ATP Rom genom att slå Alexandr Dolgopolov med 2-1. Förra veckan fick han ett respass redan i första omgången, efter en 2-0-förlust mot Juan Martin Del Potro. Upp och ner, minst sagt.

Österrikaren är solklar favorit här, det understryker vi en gång till. Det finns dock mycket som talar för att portugisen kniper rätt många game och möjligen även ett helt set. Om man kan göra det mot Rafael Nadal kan man göra det mot Dominic Thiem. Därför spelar vi över 20,5 game till 1,95 gånger pengarna hos Betsson. Om det bara blir två set i matchen blir åtminstone ett väldigt långt. Det vågar vi hoppas på.

Speltips:

Speltips:  Över 20,5 game
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr bonus + 200 kr gratisspel)
Spelstopp:  Tidigast 10:00, onsdag 11/5
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Joao Sousa: 21%
Dominic Thiem: 82%
Över 20,5 game: 51%
Under 20,5 game: 52%