26 november 2016 Bayern München Bayer Leverkusen

Speltips, Bayern München – Werder Bremen 26/8: Dags för åttonde raka?

Bundesliga är äntligen tillbaka och den tyska fotbollen rivstartar med ett hett möte mellan Bayern München och Werder Bremen under fredagskvällen. Det är också fredagens enda tyska match.

Bundesliga rivstartar med ett klassiskt möte mellan Bayern München och Werder Bremen på Allianz Arena. Förr om åren var det här en intensiv och mycket intressant drabbning, men på senare år har det snarare varit väldigt ensida möten.

Om vi kikar på den inbördes statistiken – låt oss säga de nio senaste matcherna mellan lagen – ser vi en klar övervikt för Bayern München. Inte nog med att de har vunnit samtliga – SAMTLIGA – nio möten, de har också vunnit i övertygande stil gång på gång. Den totalt målskillnaden är 38-3 på de här nio matcherna. Sug lite på den karamellen.

Med det i åtanke vore det orimligt att inte hålla Bayern München som enorma favoriter i den här matchen. Å andra sidan är det här en premiär och sådana kan alltid vara vanskliga. Spelbolagen håller självklart Bayern München som galna favoriter, men vi riktar blickarna åt ett annat håll. Att gå på en storseger, det vill säga ett handikappspel, kan vara farligt i en premiär.

Han har nätat i sju raka möten

En intressant statistik från de inbördes mötena är det faktum att Thomas Müller, Bayern Münchens poängmaskin, gjort mål i sju raka matcher mot Werder Bremen. Ta en sekund och sug lite på den karamellen. Mål i sju raka matcher mot ett och samma motstånd. Det är ingenting annat än mäkta imponerande.

Med tanke på att matchbilden lär bli tydligt i hemmalagets favör får en spelare som Thomas Müller en hel del utrymme och boll. Då är han som bekant livsfarlig.

Därför tycker vi att 1,80 gånger pengarna på att tysken ska näta i matchen är ett fint odds, inte minst med tanke på att övriga marknader är kraftigt nedspelade. Oddset finns hos bet365, där du kan få en bonus på 1 000 kronor.

Speltips:

Speltips:  Thomas Müller målskytt
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:30, fredag 26/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 88%
X: 8%
2: 3%
Över 2,5 mål: 77%
Under 2,5 mål: 27%