Speltips, Benfica – Besiktas 13/9: Riktigt tung fight i Portugal

Simon Pålsson Publicerat: 12 September 2016

Det blir ett hett premiärmöte mellan Benfica och Besiktas i Champions League den här tisdagskvällen. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför matchen.

Champions League är tillbaka och det rivstartas direkt med ett gäng intressanta matcher under tisdagen. Grupp B kan vara den av de åtta grupperna som är svagast på pappret, där Benfica gör upp med Besiktas, Napoli och Dynamo Kiev om två platser i åttondelsfinalerna senare i vår.

Det är helt klart SSC Napoli och SL Benfica som får gälla som knappa favoriter till att knipa slutspelsplatserna, men det ska sägas att samtliga fyra lag har goda möjligheter att sluta topp två i gruppen just för att konkurrensen känns förhållandevis överkomlig.

Det gör å andra sidan matcherna än mer intressanta, då en trepoängare här eller där kan räcka långt. SL Benfica har exempelvis väldigt fina chanser att koppla ett grepp direkt när de gästas av turkiska Besiktas i premiären. I vår värld finns det ett väldigt tydligt portugisiskt favoritskap inför den här matchen.

Första riktiga testet för säsongen

Båda de här lagen har inlett säsongen 2016/2017 på vardera håll i det inhemska ligaspelet och har sett starka ut så här långt. Det ska dock sägas att den här matchen blir det första riktiga testet. Det är dessutom den första matchen på den internationella scenen för de båda.

I vår värld finns det flera saker som talar för en hemmavinst här, men den viktigaste är att portugiserna helt enkelt känns som ett starkare lag. Hemmaplansfördelen är i sig också någonting att väga in, men det som absolut inte får glömmas är att Benfica trots allt cementerat sin plats på den här nivån inom internationell fotboll under många år nu. Den erfarenheten skall inte underskattas.

Därför spelar vi den raka ettan till 1,88 gånger pengarna hos bet365 (1 000 kronor bonus).

Speltips:

Speltips:  Benfica vinner
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, tisdag 13/9
TV:   viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: