Speltips, Borussia Mönchengladbach – Young Boys 24/8: Överspel från returmötet

Simon Pålsson Publicerat: 23 August 2016

Det är som upplagt för en rivstart i returmötet mellan Borussia Mönchengladbach och Young Boys i kvalet till Champions League. Förhoppningen är att mer än dubbla insatsen.

Det är ingen som helst hemlighet att både Borussia Mönchengladbach och Young Boys är kända som väldigt målglada lag. Det är ett rykte som båda lagen haft i flera säsonger.

Därför är det inte heller förvånande att lagens första mötet i CL-playoff slutade med en 3-1-seger för gästande Borussia Mönchengladbach.

Efter det mötet har Young Boys spelat en ligamatch, hemma mot lausanne. Den matchen slutade med en 7-2-seger och den målrika trenden fortsätter för schweizarna. Märk väl att lagets senaste kvalomgång slutade med totalt 10 mål i dubbelmötet mot Shaktar Donetsk. Målrikt värre, alltså.

En offensiv matchbild att vänta

Med tanke på att Young Boys ligger under med 3-1 har de inget annat val än att kliva framåt i banan och verkligen ge det här en ärlig chans. Laget behöver smälla in minst två baljor för att överhuvudtaget kunna nå gruppspelet i Champions League.

Det är en inställning som lär öppna upp matchen och ge oss en väldigt offensiv matchbild.

Med det i åtanke tror vi att matchen rivstartar i ett väldigt högt tempo. Borussia Mönchengladbach lär också trivas väldigt bra med de stora ytor som lär öppnas upp. Därför spelar vi över 1,5 mål (första halvlek) till 2,18 gånger pengarna hos Redbet. Registrera dig här och ta samtidigt del av vår unika bonus på 2 000 kronor hos Redbet. 

 

Speltips:

Speltips:  Över 1,5 mål (första halvlek)
Odds:  2,18 (Jämför alla odds)
Bolag:  Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, onsdag 24/8

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: