Speltips, Botafogo – Internacional 13/10: Nattmacka värd 1,82 x polletterna

Spelbloggare Publicerat: 11 October 2016

Löjligt viktiga pinnar står på spel i brasilianska Serie A när Botafogo och Internacional står för nattunderhållningen – och då lämnar vi förtroendet i ena sidans händer, i form av ett halvförsäkrat spel. 

Från andradivisionen, till att som nykomlingar i det brasilianska finrummet slåss om en Copa Libertadores-plats. Botafogo har varit en positiv överraskning under spelåret och hittas just nu på sjundeplatsen, en pinne och plats under det positiva kvalområdet. Vem kunde tro det när allt startade?

Spelåret lider mot sitt slut och nu handlar det om att spurta snabbast. Samtidigt som Botafogo slåss uppe en bit på den övre tabellhalvan, är istället Internacional i botten och tampas – och det är extremt förvånande. Faktum är att en femteplats löstes så sent som under fjolåret och att det fanns en stor tro på klubben och laget. Nu? Fjärde sist och således på en av de platser som leder neråt i seriesystemet. Glappet upp till säker mark är dock ”bara” på en pinne.

Med andra ord är det två lag som jagar underifrån, i två olika skikt av tabellen.

Bruno Silva, avstängd, missar matchen för Botafogo. Avbräck – ett rätt rejält sådant.

Hemmavärde!

Av oddsen att tyda tror oddssättarna att Internacional har mer att bevisa – och visst är det så, men 29 matcher in i det hela ska tabellen inte ljuga. Det har blivit alltmer uppenbart; Internacional hör hemma i bottenskiktet av tabellen. Åtminstone på den undre tabellhalvan.

Faktum är; det är en tabellfemma som möter en på sjuttonde plats. Det är det vi måste utgå ifrån, främst. Inte namn.

På hemmaplan är dessutom Botafogo starka; har resultatraden 8-3-3 medan Internacional har 2-3-9 på resande fot och just nu 14 raka utan seger, två matcher i cupen inkluderade. Det är inte ett facit som kan viftas bort hur som helst.

Gästerna har förvisso lyckats plocka två raka treor nu – men båda på hemmaplan och mot motstånd från den undre tabellhalvan. Helt annorlunda uppgift nu.

Ja, det ska skilja en klass och dessutom är Botafogo i fin form – vinner såväl hemma som borta…

Båda parter är i stort behov av tre pinnar och utan skillnad på motivationsfronten, får bortalaget sannolikt lämna planen poänglösa. Vi ser dock en liten kryssrisk och väljer därför att halvförsäkra oss när spelen till värdens favör ändå betalar så pass bra som de faktiskt gör.

Botafogo -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid oavgjort – synas till 1,82 x smeten hos Redbet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 2 000 kronor! Spelvärde runt 10-12 punkter neråt.

Speltips:

Speltips: Botafogo -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:45, natten mot onsdag 13/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: