23 mars 2017 Colombia Bolivia

Speltips, Colombia – Costa Rica 12/6: Tredje raka segern?

Colombia har tagit sex av sex möjliga poäng i Copa America så här långt. Nu är frågan om laget kniper sin tredje raka vinst i den sista gruppspelsmatchen mot Costa Rica.

Colombia har imponerat precis lika mycket som vi hade förväntat oss i Copa America så här långt. Laget har tagit två raka vinster i en visserligen tämligen enkel grupp. 2-0-vinst mot USA i premiären och 2-1 mot Paraguay.

Nu är avancemanget redan säkrat, men vi kan bara anta att Colombia gärna fortsätter på den inslagna vägen även mot Costa Rica. Känslan är att det är gruppens svagaste lag, en uppfattning som 4-0-förlusten mot USA stärker.

Colombia behöver bara ta en pinne för att säkra gruppsegren, medan Costa Rica behöver hjälp från ovan för att ta sig upp till andraplatsen.

Motivationen är det enda hindret

I vår värld är det ingen som helst tvekan om att Colombia är både ett och tre snäpp starkare än Costa Rica. Känslan är att det egentligen bara finns ett hinder mot att laget ska knipa en komfortabel seger – motivationen.

Är vi säkra på att Colombia verkligen går för fullt? Med James Rodriguez lite osäker till spel är laget en offensiv profil fattigare, men det ska inte vara några större bekymmer.

Hos bet365 får vi 2,02 gånger degen på Colombia -1 (asian handicap). Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsseger. En bra gardering.

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips:  Colombia -1 (asian handicap)
Odds:  2,02 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  03:10, söndag 12/6
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 63%
X: 25%
2: 15%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 55%