Philadelphia Flyers St Louis Blues speltips NHL 7 februari 2017

Speltips, Columbus Blue Jackets – Philadelphia Flyers 23/3: Här snackar vi drömodds!

Flera spelbolag dukar upp riktiga drömodds på 1×2-marknaden inför mötet mellan Columbus Blue Jackets och Philadelphia Flyers i NHL. Spelbloggare.se passar på direkt.

Fler betting tips på engelska: Besök vår syskonsida Today’s Betting för fler betting tips.

Philadelphia Flyers fortsätter att gå som tåget i jakten på den där åtråvärda slutspelsplatsen. Trots en risig inledning på säsongen ser det ut som att det kan ordna upp sig, någonting som bottnar i att laget spelat fantastisk ishockey under 2016.

När laget nu tar sig till Columbus för att ta sig an Blue Jackets är det den andra av totalt fyra bortamatcher på en följd. Den första slutade med en lika komfortabel som imponerande 4-1-seger borta mot New York Islanders. Nu hoppas laget fortsätta den fina trenden. Just nu lyder raden 6-1-1 i de senaste åtta matcherna. Där kan vi snacka siffror som talar sitt tydliga språk.

I skrivande stund har Philadelphia Flyers en poäng upp till Detroit Red Wings, som har den östra konferensens andra och sista wild card till slutspelet. De återstående omgångarna handlar helt enkelt om att ta sig förbi och upp på den viktiga slutspelsplatsen. Den resan börjar, eller snarare fortsätter, med att besegra Columbus Blue Jackets.

Fyra förluster på de fem senaste

Om optimismen och den positiva energin flödar inom Philadelphia Flyers måste verkligheten vara en helt annan i Columbus Blue Jackets. Laget är sedan länge avsågat i striden om slutspelsplatser och säsongen har under flera veckors tid handlat om att rädda någon form av heder och bygga på inför nästa säsong. Det finns visserligen fyra spelare som sitter på utgående kontrakt och därmed har ett behov av att visa upp sig, men det här handlar uteslutande om spelare ganska långt ner i hierarkin.

Laget kommer till det här mötet med fyra förluster på sina fem senaste matcher och det är ingen hemlighet att det stora problemet ligger i defensiven. Totalt 223 (!) insläppta mål på 73 matcher är ett facit som egentligen inte behöver kommenteras närmare.

En av få ljusglimtar i laget är dock den danska talangen Oliver Björkstrand, som spelat de tre senaste matcherna och imponerat på coachen John Tortorella. Dansken, född 1995, gjorde för övrigt sina två första NHL-mål i den senaste seger, hemma mot New Jersey Devils.

Alexander Wennberg, viktig center i hemmalaget, tros miss matchen. David Clarkson är också osäker, medan Jack Johnson har spelat färdigt för den här säsongen. I gästernas matchtrupp får vi inte se Michal Neuvirth eller Michael Del Zotto.

Vår känsla är att Philadelphia Flyers är väldigt klara favoriter här. Spelbolagen verkar dock inte fullt lika övertygade, varpå den raka tvåan betalar så pass bra som 2,50 gånger pengarna hos bland andra BetWay. Vi tvekar inte en sekund. Den som är riktigt på humör kan till och med spela med handikapp, men vi väljer att inte vara giriga.

Speltips:

Speltips:  Philadelphia Flyers vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  BetWay ()
Spelstopp:  00:05, onsdag 23/3
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Columbus Blue Jackets  2,65
Oavgjort  3,85
Philadelphia Flyers  2,50
Över 5,5 mål  2,06
Under 5,5 mål  1,76

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 38%
X: 26%
2: 40%
Över 5,5 mål: 49%
Under 5,5 mål: 57%