28 november 2017 New Jersey Devils Florida Panters speltips NHL

Speltips, Dallas Stars – New Jersey Devils 5/3: Spel på målmarknaden

Dallas Stars ligger fortsatt i toppen trots en minst sagt risig tvåveckorsperiod med sju jobbiga förluster. Kan New Jersey Devils utnyttja hemmalagets dåliga form?

New Jersey Devils kommer till matchen mot Dallas Stars stärkta av förlängningssegern borta mot Nashville Predators senast. Inte nog med att laget kvitterade med 40 sekunder kvar av matchen – de såg också till att vinna matchen i förlängning alltså. Inte illa.

Nu väntar ett formsvagt Dallas Stars och frågan är om New Jersey Devils kan fortsätta på den inslagna vägen och ta ytterligare en tung skalp. På det hela taget är laget dock inte särskilt formstarka för tillfället och segern igår var faktiskt blott andra på åtta matcher.

En sådan vändning kan dock vara psykologiskt viktig och det är inte omöjligt att laget nu fått vind i seglen. Mot Dallas Stars har laget dessutom fyra segrar på de sex senaste inbördes matcherna. Det kanske kan tala för en skön bortaseger här?

Hemmalaget inne i rejäl formsvacka

Faktum är att hemmalaget därtill är inne i en väldigt risig period för tillfället. Dallas Stars har ynka en vinst på sina åtta senaste matcher och har haft stora defensiva problem på sistone. 33 insläppta mål på de sju senaste matcherna talar sitt tydliga språk – det duger helt enkelt inte.

Trots den risiga formen är laget kvar i toppen av tabellen, blott två poäng bakom Chicago Blackhawks på den totala andraplatsen. Dallas Stars har dock tappat en hel del mark och många jagande lag har knappat in rejält under februari månad.

Inför matchen saknar hemmalaget Travis Moen, Jordie Benn, Patrick Sharp och Patrick Eaves. Gästerna å sin sida kommer till matchen utan Ryane Clowe och Jiri Tlusty, medan Patrik Elias och Michael Cammalleri är osäkra till spel.

Vår känsla är att det här har goda möjligheter att bli en målrik historia. Bortalaget är på gång, inte minst offensivt, medan hemmalaget har stora problem med att täppa till bakåt. Dallas Stars är dessutom alltid ett giftigt lag offensivt sett. Därför spelar vi över 4,5 mål i matchen (ordinarie tid) till 1,83 gånger pengarna hos Bwin.

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål i matchen (ordinarie tid)
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  02:30, lördag 5/3
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Dallas Stars  1,89
Oavgjort  4,25
New Jersey Devils  4,20 Regler och villkor gäller.
Över 5,5 mål  2,62
Under 5,5 mål  1,52

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 53%
X: 24%
2: 24%
Över 4,5 mål: 38%
Under 4,5 mål: 66%