Speltips, David Ferrer – Dudi Sela 9/6: Ladbrokes har gått bananas

Simon Pålsson Publicerat: 7 June 2016

Fullt fokus på grässäsongen gäller nu. Vårt fokus hamnar på turneringen i Holland, närmare bestämt ATP Hertogenbosch. David Ferrer hoppas ta sig vidare till den andra omgången utan större bekymmer.

Grussäsongen är över för den här gången och nu riktas fokus mot gräs. Med Wimbledon ett par veckor bort ska spelarna i världseliten trimma formen på ett nytt underlag, vilket gör att de kommande veckor helt handlar om grästurneringar.

I Holland får vi se David Ferrer jaga en titel. Spanjoren, som i för sig är som allra bäst på grus, tar sig an israelen Dudi Sela i den första omgången.

I Roland Garros åkte David Ferrer dock ut med dunder och brak mot Tomas Berdych. Trots att spelarna höll jämna steg under långa stunder i matchen blev det 3-0 till slut – trots att det alltså var David Ferrers favoritunderlag. Därmed kan vi bara anta att han är mycket revanschsugen inför turneringen i Holland, som han dessutom haft fördelen att vila sig inför.

Ladbrokes underskattar spanjoren

I våra ögon är det inga som helst konstigheter inför den här matchen. Visst, spanjoren trivs bäst på grus, men att han inte skulle vara solklar favorit i den här matchen känns lite märkligt. Nu är han visserligen stor favorit hos samtliga bolag, men Ladbrokes sticker trots det ut hakan ganska rejält.

Eftersom den här turneringen spelas i vanliga tresetare – där matcherna ofta slutar med 2-0-segrar åt ena eller andra hållet – finns det all anledning att kika på handikappmarknaden. Om David Ferrer kniper det första setet är känslan att det andra lika gärna kan komma av bara farten.

Dudi Sela är rankad 68 i världen och är en typisk spelare som harvar omkring en bra bit från toppen, men som alltid är med i ATP-tourens halvstora turneringar. 31-åringen har utan tvekan stora tenniskunskaper, men ska i ärlighetens namn inte ha mycket att sätta emot David Ferrer.

Därför spelar vi David Ferrer 2-0 till 2,00 gånger pengarna hos Ladbrokes. Där sticker bolaget ut rejält.

 

Speltips:

Speltips:  David Ferrer 2-0
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  Tidigast 11:00, torsdag 9/6

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: