Djurgården 11/10-16

Speltips, Djurgårdens IF – KalPa 11/10: Den uddlösa offensiven i fokus

Fem mål på sex matcher. Den senaste tiden har verkligen inte varit lyckosam för Djurgårdens IF, åtminstone inte offensivt sett. Den saken måste ändras på inför returmötet mot KalPa i CHL, där 08-laget behöver vända ett 2-0-underläge.

Efter 2-0-förlusten på bortaplan är det Djurgårdens IF som har kniven på strupen inför returmötet mot KalPa Kuopio under tisdagskvällen. Om CHL-äventyret ska fortsätta måste 08-laget vända på steken hemma på Hovet.

Problemet för Djurgården är dock att offensiven verkligen inte kommit igång den här säsongen. Laget har förtvivlat svårt att etablera tryck på sina motståndare, något som är en stor del av förklaringen till att de nu har fem förluster på sina sex senaste matcher.

Märk väl att Djurgården dessutom bara har gjort fem (!) mål på de här sex matcherna. Det ger ett snitt på mindre än ett mål per match. Laget har gått mållösa av två matcher på sistone och ser allmänt uddlösa ut. Det är sannerligen inget skönt facit att ha med sig in till en avgörande slutspelsmatch i CHL, det vågar vi påstå.

KalPa vill stänga igen matchen

Med tanke på att finska KalPa har med sig 2-0 från hemmamötet tar vi för givet att de går in för att stänga den här tillställning. De har absolut ingenting att vinna på att få till en svängig match. Ju färre mål, desto bättre.

Laget har också haft en vana att spela just målsnåla matcher på sistone. Fem raka matcher har gått under 5,5 mål och med tanke på att de har fantastiska möjligheter att ta sig vidare om de håller Djurgården under 2,5 mål i den här matchen tror vi att det är deras huvudsakliga fokus.

Därför spelar vi Djurgården under 2,5 mål (ordinarie tid) till 1,95 gånger pengarna hos NordicBet. Den uddlösa defensiven hos hemmalaget och den defensiva approachen hos hemmalaget talar för det här spelet, som för övrigt bar frukt även i det första mötet. 

I samarbete med just NordicBet kan vi nu erbjuda våra läsare en unik bonus på 1 000 kronor plus 400 kronor gratisspel för alla nyregistrerade kunder. Klicka här för att registrera dig och lås samtidigt upp den unika bonusen!

Speltips:

Speltips:  Djurgårdens IF under 2,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  19:00, tisdag 11/10
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 53%
X: 18%
2: 28%
Över 4,5 mål: 52%
Under 4,5 mål: 51%