Speltips, Djurgårdens IF – Rögle BK 27/10: Öppen match att vänta

Simon Pålsson Publicerat: 26 October 2016

Rögle BK tar sig till huvudstaden för ett tufft möte mot Djurgårdens IF. Här har skåningarna goda möjligheter att knipa en skön trepoängare, åtminstone om de spelar sina kort rätt.

Sju raka SHL-förluster.

Formen är sannerligen inte god för Djurgårdens IF, som fortsatt har förtvivlat svårt att få igång sitt spel den här säsongen. Tre mål borta mot Växjö Lakers i förra omgången vittnar ändå om att det finns en viss offensiv kvalité, men det lossnar inte resultatmässigt för 08-laget.

Nu står Rögle BK för motståndet, ett annat lag som har haft det svårt under säsongsinledningen. Skåningarna kommer dock till den här matchen med två raka vinster i bagaget, varav en mot Skellefteå AIK. Trots att norrlänningarna inte på något sätt är i samma slag som tidigare säsonger är det alltid en fjäder i haten att slå dem. Det ger utan tvekan självförtroende till Rögle.

Vi kan inte blunda för formen

Att förlora sju raka SHL-matcher är inte på något sätt en slump. Det ska sägas att Djurgården haft marginalerna emot sig i ett par matcher här på slutet, men att konsekvent dra det kortaste strået är som sagt ingen slump. Det här laget är helt enkelt inte tillräckligt, åtminstone inte i nuläget.

Rögle BK spelar återigen på sin energi och styrka. Det här är ett lag som vinner sina matcher på en intensiv och tämligen hård ishockey, snarare än något offensiv finlir. I vissa stunder är det ett vägvinnande spel. Mot ett formsvagt och sargat Djurgården kan det bära frukt igen.

Spelbolagen har målat upp hemmalaget som klara favoriter här och det finner vi aningen märkligt. I vår värld är det väldigt öppet hur det här ska sluta. Därför tycker vi att 2,75 gånger pengarna på Rögle BK draw no bet hos William Hill (1 000 kronor) är väldigt bra betalt. Det spelas.

Speltips:

Speltips:  Rögle BK draw no bet
Odds:  2,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 27/10
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv. (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: