Speltips, Dominic Thiem – John Millman 30/8: En behaglig lina

Simon Pålsson Publicerat: 30 August 2016

Det är äntligen US Open på andra sidan Atlanten och Spelbloggare.se är med från den första omgången, där Dominic Thiem och John Millman gör upp. Här har vi hittat ett behagligt spel på en något låg lina.

US Open är äntligen här och Spelbloggare.se utlovar en intensiv bevakning från årets fjärde Grand Slam. Så här långt har vi fått se Novak Djokovic bärga två titlar och Andy Murray återigen knipa titeln på sin hemmaplan Wimbledon.

Nu väntar alltså årets fjärde och sista turnering av den här digniteten. Det är utan tvekan en mycket intressant turnering som väntar, där Andy Murray och Novak Djokovic gäller som solklara favoriter. Inte heller Juan Martin Del Potro, Stan Wawrinka eller Milos Raonic bör räknas bort i det här skedet.

Från den första omgången hittar vi bland annat matchen mellan österrikaren Dominic Thiem, en spelare som fortfarande väntar på sitt absolut genombrott i den yttersta världseliten, och australiensaren John Millman, rankad som nummer 66 i världen.

Tydligt favoritskap här

I våra ögon är det klasskillnad mellan de här spelarna, men lurigt nog är John Millman den typen av spelare som kan blixtra till i enstaka matcher. Mot Dominic Thiem tror vi dock att han får det tufft, inte minst med tanke på att spelarna möttes så sent som för några veckor sedan och österrikaren då vann med klara 2-0.

Den blott 23-åriga österrikaren är visserligen mest hemma på grus enligt statistiken, men är samtidigt en spelare som försöker spela många turneringar på hardcourt och därmed känner sig van även vid det underlaget. John Millman å sin sida är klart bäst på just hardcourt, men har samtidigt inget bländande facit mot större spelare.

I vår värld är favoritskapet tydligt här och vi tror helt enkelt på en komfortabel vinst för Dominic Thiem. Å andra sidan kan John Millman säkert sprattla emot stundtals, varpå 3-0-spelet undviks. Istället fokuserar vi på handikappmarknaden, där vi hittar Dominic Thiem -5,5 game till 1,80 gånger pengarna hos Betsson (1000 kr bonus + 200 kr gratisspel).

Missa inte US Open. Registrera dig hos bet365! Nu när årets sista Grand Slam har dragit igång är det lämpligt att registrera sig hos ett spelbolag som satsar hårt på tennis. Bet365 sänder dessutom matcher från hela turneringen. Klicka här och få en bonus på hela 1 000 kronor hos bet365!

Speltips:

Speltips:  Dominic Thiem -5,5 game
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (Unik: 1 000 kr bonus + 200 kr gratisspel)
Spelstopp:  Tidigast 22:00, tisdag 30/8
TV:   eurosport logo (TV-tablå)
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: