5 juli 2017 Jerzy Janowicz Lucas Pouille speltips Wimbledon

Speltips, Dominika Cibulkova – Elena Vesnina 5/7: Galet överodds hos Unibet

Dominika Cibulkova och Elena Vesnina gör upp i en av fyra kvartsfinaler i Wimbledons damturnering, som alltså är i fokus under tisdagen. Unibet har stuckit ut sin haka rejält inför den här matchen, någonting vi tänker utnyttja.

Det är kvartsfinaldags i damturneringen i Wimbledon. Dominika Cibulkova och Elena Vesnina drabbar samman i en av dessa kvartsfinaler. En match som spelas på bana 1 och som går direkt efter matchen mellan Venus Williams och Yaroslava Shvedova.

Känslan är att Unibet stuckit ut hakan väldigt mycket inför den här matchen. Dominika Cibulkova och Elena Vesnina är visserligen två duktiga spelare båda två, men att Dominika Cibulkova är favorit råder det ingen tvekan om.

Dels har slovakiskan spelat bra under den första veckan av Wimbledon. Därutöver spelade hon bra redan i AEGON International, som är uppvärmningsturneringen inför Wimbledon och som också spelas på gräs. Där gick Dominika Cibulkova till och med hela vägen fram till en final, som hon dessutom vann komfortabelt med 2-0 mot Karolina Pliskova.

Vi hoppas hårt på 2-0 igen

Intressant nog var Elena Vesnina med i samma turnering inför Wimbledon. I semifinalen fick hon dock respass efter att ha blivit utslagen av just Karolina Pliskova med 2-0 i set. Samma spelare som Dominika Cibulkova dagen efter slog i två raka set.

Märk väl att Elena Vesnina spelat rätt bra under inledningen av Wimbledon. Å andra sidan mot tämligen enkelt motstånd. I fjärde omgången fick hon dock kämpa rejält mot Ekaterina Makrova, rankad 35 i världen. Ryskan vann med 9-7 i avgörande set, som alltså alltid är långt i Wimbledon. Segern innebar att ryskan nu tagit sig till en kvartsfinal i en Grand Slam för första gången någonsin.

Nu väntar dock en ännu svårare motståndare, 18-rankade Dominika Cibulkova. Den kortväxta slovakiskan är rörlig, väldigt träffsäker och trivs bra på gräs. Hon har nu 9 raka vinster på detta underlaget. Därför känns det märkligt att Unibet ger hela 2,20 gånger pengarna på 2-0 till Dominika Cibulkova. Det är flera tiondelar högre än många konkurrenter och spelas därför med en TV-slant.

Missa inte finalveckan av Wimbledon. Registrera dig hos ComeOn! Nu när Wimbledons finalvecka har dragit igång är det lämpligt att registrera sig hos ett spelbolag som satsar hårt på tennis. Klicka här och få en bonus på hela 3 000 kr hos tennisstarka ComeOn!

Speltips:

Speltips:  Dominika Cibulkova 2-0
Odds:  2,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 15:30, tisdag 5/7
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Dominika Cibulkova: 71%
Elena Vesnina: 33%
Över 2,5 set: 40%
Under 2,5 set: 65%