Speltips, Donald Young – Ernesto Escobedo 19/7: Amerikanskt möte i ATP Washington

Simon Pålsson Publicerat: 17 July 2016

Den första omgången i ATP Washington, Citi Open, avgörs under veckan. Donald Young tar sig an sin landsman Ernesto Escobedo under tisdagen.

ATP Washington, eller Citi Open som tävlingen egentligen heter, avgörs på andra sidan Atlanten den här veckan. Det är en turnering i 500-klassen som spelas på hardcourt. Den säsongen smyger så sakteliga igång nu och kulminerar med US Open om en dryg månad.

I den första omgången väntar bland annat ett helamerikanskt möte mellan kvalspelaren Ernesto Escobedo och den betydligt mer rutinerade Donald Young. Den sistnämnda trivs som allra bäst på hardcourt och det skadar troligen inte heller att han får spela inför sin hemmapublik.

20-åringen Ernesto Escobedo har bara spelat mot Donald Young en gång på ATP-touren. Då blev det en klar 2-0-förlust och känslan är att det blir minst lika svårt den här gången, när matchen spelas på hardcourt istället för på grus. Att ha kvalat sig in till en turnering av den här digniteten är hur som helst en framgång för en spelare rankad sämre än 200 i världen.

Klart överodds från Unibet

Att Donald Young är solklar favorit inför den här matchen behöver inte skrivas. Det vore en superknall om en så pass etablerad spelare blir utslagen på hemmaplan av en kvalspelare, även om kvalspelaren nu också råkar vara amerikan.

I vår värld är favoritskapet så pass tydligt att 2-0 borde ligga väldigt nära till hands. Att Ernesto Escobedo ska orka streta emot så pass mycket att han kniper ett set känns rent ut sagt osannolikt.

Därför spelar vi Donald Young vinna i raka set, alltså 2-0, till 1,94 gånger pengarna hos Unibet.

Speltips:

Speltips:  Donald Young 2-0
Odds:  1,94 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 16:00, tisdag 19/7
TV:   cmoretennis logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: