5 juli 2017 Jerzy Janowicz Lucas Pouille speltips Wimbledon

Speltips, Dudi Sela – Andreas Seppi 23/6: Kvartsfinal i ATP Nottingham

Wimbledon är bara några dagar bort och en hel del spelare befinner sig redan på brittisk mark för att värma upp inför turneringen. I ATP Nottingham är det dags för kvartsfinaler.

Tennissäsongen har äntligen kommit in på gräsveckorna. Det är inte sällan vi får se fantastisk tennis under just de här veckorna, inte minst då det är ett underlag som ger outsiders möjligheten att hävda sig.

Nästa vecka drar Wimbledon igång och flera stora spelare förbereder sig nu med en mindre turnering inför nästa veckas tuffa utmaningar. En del spelare väljer att träna istället, men andra spelar 250-turneringen i Nottingham.

Förra veckan spelades bland annat en turnering i Queens, fast i kategorin 500. Från världselitens håll var fokus snarare på den veckan, för att ta lite lugn och förberedande träning under den här veckan. En del andra spelare – de som inte riktigt tillhör favoriterna i Wimbledon – fokuserar istället på ATP Nottingham denna veckan.

Andreas Seppi har sprattlat till

En spelare som verkar trivas bra på gräs är italienaren Andreas Seppi. Han har tagit sig fram till kvartsfinal i ATP nNottingham och hade dessutom en fin turnering i Gerry Weber Open förra veckan. Där åkte han visserligen ut i tredje omgången mot Florian Mayer, men vann bland annat mot David Ferrer med 2-0. Imponerande.

Faktum är att gräs är italienarens bästa underlag, med 60% vinster. Det är några procentenheter bättre än övriga underlag. I kvartsfinalen väntar nu Dudi Sela. Israelen vilade förra veckan och har sett rätt stark ut i inledningen av den här turneringen. 31-åringen har slagit både Joao Sousa och Benjamin Becker, men tappade faktiskt ett set senast.

Även fall Dudi Sela också trivs relativt bra på gräs är känslan att Andreas Seppi är klar favorit här. Italienaren har sett stark ut på sistone, trivs på gräs och har dessutom två raka vinster mot Dudi Sela i bagaget.

Därför spelar vi Andreas Seppi 2-0 till 2,10 gånger pengarna hos William Hill.

Speltips:

Speltips:  Andreas Seppi 2-0
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 13:00, torsdag 23/6
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Dudi Sela: 36%
Andreas Seppi: 69%
Över 2,5 set: 43%
Under 2,5 set: 65%