24 mars 2017 Paraguay Ecuador

Speltips, Ecuador – Haiti 13/6: Här jagas slutspelsplats

Tre pinnar och en tvåmålsseger är allting som krävs från Ecuadors sida inför den tredje och avslutande gruppspelsomgången mot Haiti. Matchen spelas redan 00:30 natten till måndag.

Upplösningen i grupp B i Copa America ser ut att bli väldigt spännande. Ecuador har två poäng upp till både Brasilien och Peru, som spelat in fyra poäng vardera så här långt.

Nu möter Ecuador gruppens klart svagaste lag – Haiti – och bör vinna enkelt. Att inte vinna vore rent av skämmigt, inte minst med tanke på att laget nu har en klockren möjlighet att ta sig vidare.

För att säkerställa att det blir avancemang krävs minst en tvåmålsseger, varpå Ecuador lär ta matchen på allra största allvar. Haiti å sin sida kan inte ta sig vidare och får nog svårt att samla krafter till den här matchen.

Haiti är väldigt uddlösa

Inte nog med att motivationen är ett stort frågetecken – det ska också nämnas att Haiti är klart mer uddlösa än resten av gruppens lag. Visserligen tryckte laget in ett mål mot Brasilien, men det kom i slutskedet av matchen i ställning 5-0.

Därför tar vi för givet att Ecuador tar tag i matchen från start. Här handlar det om att inte släppa in onödiga mål och samtidigt trycka in åtminstone två mål.

Hos Betsson får vi rimliga 1,70 gånger pengarna för Ecuador vinna och hålla nollan. Faktum är att det till och med är minst en tiondel högre än vad vi hade förväntat oss. Det blir därför vårt spel.

Speltips:

Speltips:  Ecuador att vinna och hålla nollan
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (EM-KAMPANJ! LÄS MER!)
Spelstopp:  00:30, måndag 13/6
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 86%
X: 12%
2: 4%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 38%