3 juni 2018 Tyskland England vm 2018 speltips betting långtidsspel

Speltips, England – Australien 27/5: Dags att visa framfötterna!

Stadium of Light i Sunderland står värd för England andra träningsmatch inför EM-turneringen. Det här är också den sista chansen för många av spelarna att bevisa sitt värde. Den 31 maj spikas nämligen EM-truppen.

EM-turneringen i Frankrike närmar sig med stormsteg och landslagen runt om i Europa förbereder sig nu på gemensamma läger med alla spelare. Som en del av förberedelserna spelas också en del träningsmatcher.

England, ett lag som ännu inte har spikat sin EM-trupp, har totalt tre träningsmatcher inför EM-turneringen. Den första slutade med en 2-1-vinst mot Turkiet, trots att laget då fick klara sig utan samtliga spelare från Manchester United och Liverpool. Nu väntar två matcher, mot Australien och Portugal.

Matchen mot Australien blir aningen speciell, då detta är den sista chansen för spelarna att säkra sig själva en plats i EM-truppen. Truppen spikas den 31 maj och då ska den nu 26 spelare tunga truppen bantas till 23 spelare. Det gäller alltså att verkligen visa att man hör hemma i truppen nu. Marcus Rashford, anfallstalangen i Manchester United, är en av spelarna som ligger på gränsen. Daniel Sturridge skadeproblem, som ser ut att fortsätta, kan dock öppna en plats i truppen för ynglingen.

England är klart bättre än Australien

Nu till det väsentliga för vår del – själva matchen. England har haft en tämligen obehindrad resa fram till att EM-avancemanget var säkrat och laget har därtill sett relativt starka ut i de fem träningsmatcher man spelat efter EM-kvalet var till ända. Två förluster, mot Spanien och Holland, och tre tunga vinster mot Frankrike, Tyskland och nu Turkiet senast.

England har, precis som vanligt i träningsmatcher, mönstrat en hel del olika startelvor och det är ännu svårt att se hur Roy Hodgson tänker ställa upp. Det får vi nog se först i matchen mot Portugal. Den här matchen mot Australien lär handla om att låta spelare visa att de är värda av en trupplats, varpå Marcus Rashford tros starta.

Australien går som tåget i sitt VM-kval, men i ärlighetens namn är motståndarna inte mycket att hänga i granen. 19-1 i målskillnad på de fyra senaste matcherna säger väl allt. Tajikistan och Bangladesh är dock inga höjdarlag.

Vår känsla är att England tar kommandot direkt i den här matchen. Det finns flera spelare som vill visa framfötterna och det bör synas direkt. Därför spelar vi England vinner första halvlek till 1,70 gånger pengarna hos Expekt. Om du vill rygga oss utan risk kan du registrera dig hos Expekt genom att klicka här. Då får du ett riskfritt spel till ett värde av 1 000 kr.

Speltips:

Speltips:  England vinner första halvlek
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt (1 000 kr riskfritt spel)
Spelstopp:  20:45, fredag 27/5
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 77%
X: 17%
2: 8%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 41%