Speltips Barcelona Espanyol 8 juli 2020

Speltips, Espanyol – Malaga 26/8: Bethard sticker ut hakan

Det finns väldigt goda förutsättningar för en intressant drabbning mellan Espanyol och Malaga i den sena matchen under fredagen. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips.

Den spanska ligafotbollens andra omgång smyger igång redan under fredagen, när två matcher går av stapeln. Den sena matchen spelas i Barcelona, där hemmalaget Espanyol tar sig an gästande Malaga.

Det här är två lag som båda misslyckades med att vinna premiären. För hemmalagets del blev det förlust mot Sevilla efter en fullkomligt galen match, som till slut stannade vid 6-4 till Sevilla. Trots fyra gjorda mål fick Espanyol alltså inte med sig en poäng hem.

Malaga å sin sida spelade 1-1 mot Osasuna på hemmaplan, ett resultat som får ses som en liten missräkning då laget trots allt har ambitioner om att finnas med i toppstriden, strax bakom de stora giganterna. Då ska det bärgas tre poäng mot lag av den dignitet, speciellt på hemmaplan.

Goda möjligheter till mål

Känslan inför det här mötet är att det är två revanschsugna lag som kliver in på banan. Det är också två lag med fina offensiva kvalitéer, men som bevisligen har vissa saker på att jobba i defensiven. Tydligast blir det nog i hemmalagets fall, med tanke på att laget alltså släppte in hela sex mål (!) i sin premiär.

Nu är vi fortfarande tidigt på säsongen, något som möjligen är förklaringen till att Bethard valt att sticka ut hakan så ordentligt som de trots allt gjort. Båda lagen göra mål betalar nämligen över dubbla degen – närmare bestämt 2,10 gånger pengarna – hos just Bethard. Det är för högt .

Utan tvekan blir det vårt spel. Båda lagen har visat prov på fina offensiva tendenser och vi tror generellt sett på en öppen matchbild i den här matchen. Om du inte har blivit kund hos Bethard kan du bli det nu och då få en bonus på 1 000 kronor. Klicka här för att ta del av bonusen!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  22:00, fredag 26/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 30%
2: 29%
Över 2,5 mål: 42%
Under 2,5 mål: 62%