Speltips, Everton – Middlesbrough 17/9: Öppen matchbild att vänta

Simon Pålsson Publicerat: 17 September 2016

Ett formstarkt Everton får besök av Middlesbrough på Goodison Park. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips inför matchen, som tros bli öppen och chansrik.

Kvällsmatchen från Premier League spelas på Goodison Park, där hemmalaget Everton tar sig an Middlesbrough. Nykomlingarna har inlett säsongen tämligen lovande och har en väldigt intressant lag, även om bredden möjligen inte är den bästa.

Så här långt har laget plockat fem poäng på fyra matcher. Vad som är verkligt imponerande är att de än så länge bara har en förlust på kontot, borta mot Crystal Palace senast. Med bland andra nyförvärvet Negredo i fokus har Middlesbrough fått fason på sitt anfallsspel under inledningen av säsongen. Laget har bara misslyckats att göra mål en gång.

Inför det här mötet finns det en del skadebekymmer att ta hänsyn till hos gästerna. Grant Leadbitter, Fabio och James Husband missar alla matchen. Calum Chambers – lånet från Arsenal – kan bli aktuell för en startplats.

Hemmalaget har väldigt fin form

Efter fyra raka vinster går det inte att konstatera någonting annat än att formen verkat infinna sig hos hemmalaget. Tre av vinsterna har kommit i ligaspelet, där Everton nu har tio poäng på de fyra inledande matcherna. Det betyder också att Everton fortsatt är obesegrade. Ronald Koeman ser ut att ha fått ordning på sitt lag.

Det finns dock flertalet skadade spelare i hemmalaget, även fall främst offensiven fortfarande är väldigt stark. James McCarthy, Tyias Browning, Muhamed Besic, Matthew Pennington, Darron Gibson och Tom Cleverley rapporteras missa matchen. Ross Barkley ligger för övrigt i farozonen för att petas.

I vår värld är det här två offensivt starka lag och med ett formstarkt hemmalag tror vi på en öppen matchbild, då Everton inte kommer att vara rädda för att anfalla. Det lär öppna upp matchen. Därför spelar vi båda lagen göra mål till 2,10 gånger pengarna hos Bethard.

Har du ännu inte provat på Bethard? Registrera dig via oss och lås samtidigt upp en bonus på 1 000 kronor, tillgänglig för alla nyregistrerade kunder. Klicka här för att registrera dig!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:30, lördag 17/9
TV:   Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: