Speltips, Färjestad BK – Djurgårdens IF 19/10: Rakt spel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 18 October 2016

Det blir ett rakt spel på matchen mellan Färjestad BK och Djurgårdens IF. Känslan inför onsdagen SHL-drabbning är att formen blir en väldigt avgörande faktor.

Det går fortsatt tungt för Djurgårdens IF i SHL. 08-laget har ännu inte fått fart på skridskorna och har väldigt svårt att producera mål och målchanser, något som naturligtvis gör att de förlorar merparten av sina matcher.

Inför den tuffa bortamatchen mot Färjestad BK har stockholmarna ynka en seger på sina sju senaste matcher i ligaspelet. Bortsett från vinsten mot KalPa i Champions Hockey League har Djurgården dessutom inte vunnit en hockeymatch sedan skrällvinsten mot Skellefteå den 6 oktober. Det stora felet är som sagt den offensiva delen av spelet.

Det är ett påstående som backas upp av att Djurgården bara lyckats göra fler än två mål i en av sina nio senaste matcher. Laget har dessutom bara gjort två mål eller fler i tre av samma nio matcher. Det är en målproduktion som helt enkelt inte håller måttet.

Hemmalaget betydligt mer formstarka

Verkligheten är helt annorlunda för Färjestad, som efter en risig period för några veckor sedan verkligen vaknat till liv. I skrivande stund har laget fyra raka vinster och då räknar vi in tunga vinster mot Luleå, Frölunda och Skellefteå AIK. Inte illa pinkat.

Med tanke på att det är en så pass stor formmässig skillnad mellan lagen känner vi starkt för det raka spelet på hemmalaget här. Märk väl att Färjestad gått segrande ur striden i fyra av de senaste fem inbördes mötena dessutom. Det ska inte underskattas.

Därför spelar vi det raka spelet på Färjestad till 1,85 gånger pengarna hos NordicBet.

Om du spelar mycket på ishockey rekommenderar vi varmt att du registrerar ett konto hos NordicBet. I skrivande stund har vi glädjen att erbjuda en unik bonus på 1 000 kronor plus 400 kronor gratisspel hos just NordicBet. Klicka här för att registrera dig och låsa upp bonusen!

Speltips:

Speltips:  Färjestad BK vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  19:00, onsdag 19/10
TV:   cmorehockey logo cmorelivefyra logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: