24 februari 2017 Frölunda Leksand

Speltips, Färjestad BK – Frölunda HC 8/10: Här tänker vi dubbla degen

SHL-formen är lika bra för oss som för Frölunda HC. Nu hoppas vi att den trenden fortsätter när de regerande mästarna åker till Karlstad för ett tufft bortamöte med Färjestad BK.

Form är verkligen en färskvara, inte minst i ishockey där energi är en så vital del av spelet. Färjestad BK har med sina fyra raka förluster ingen vidare form att luta sig tillbaka mot när de regerande mästarna Frölunda HC kommer på besök.

Det stora problemet för Färjestad är inte bara antalet förluster i följd, det är också den bristande defensiven. Det är allmänt känt att det Färjestad vi lärt känna under många säsonger prioriterar ett tätt försvarsspel, men med 17 insläppta mål på de fyra senaste matcherna måste vi ifrågasätta vad som har hänt med den tidigare så solida defensiven.

Frölunda då? Jo, de regerande mästarna har trummat igång på allvar efter en lite skakig inledning på säsongen. Nu har laget vunnit fyra raka SHL-matcher. Trots att det fortfarande finns en, två eller till och med tre växlar kvar i det här laget går det inte att undgå att bli lite imponerad. Det här laget kommer att finnas med i toppstriden även den här säsongen.

En riktig favorit i repris

Så sent som i förra omgången levererade vi ett speltips inför Frölundas match, då hemma mot Växjö Lakers. Precis som väntat vad Frölunda matchen och de fick dessutom in tre puckar, precis som vi hade förutspått. Det är ett spel vi ofta återvänder till när det är dags för SHL. Frölunda är ett lag som ofta levererar vad vi vill på den fronten.

Därför vore det kanske rent av korkat att inte fortsätta på den inslagna vägen. Frölunda har som sagt fått upp farten och har nu inte bara fyra raka vinster, utan också fyra raka matcher i vilka de gjort minst tre mål. Det tänker vi utnyttja.

Vårt spel blir därmed Frölunda över 2,5 mål (inklusive förlängning) till 2,00 gånger pengarna hos Ladbrokes. Ladbrokes är utstarka på just den här marknaden. Om du – precis som vi på Spelbloggare.se – tycker om att spela på över- och underspel på enskilda lag i hockeymatcher bör du registrera dig hos Ladbrokes. De är överlägsna sina konkurrenter på den marknaden. Klicka här för att låsa upp en bonusspel på 1 000 kronor när du registrerar dig som kund hos Ladbrokes!

Speltips:

Speltips:  Frölunda över 2,5 mål (inklusive förlängning)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  16:00, lördag 8/10
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 39%
X: 23%
2: 43%
Över 4,5 mål: 0%
Under 4,5 mål: 0%