16 november 2017 Skellefteå Färjestad speltips SHL

Speltips, Färjestad BK – HC Sparta Prag 4/9: Nästan dubbla degen

Det är läge att sånär dubbla degen när Färjestad BK får besök av HC Sparta Prag i sin tredje gruppspelsmatch i Champions Hockey League. Matchbilden borde bli annorlunda än i det första mötet mellan lagen.

CHL-hockeyn fortsätter samtidigt som ligasäsongen närmar sig för de svenska lagen. Ett lag som går bra i Champions Hockey League är Färjestad BK, som efter två spelade omgångar har plockat två vinster.

Generellt sett går det bra för de svenska lagen, men där är ett par som inte riktigt levt upp till förväntningarna. Det nuvarande upplägget, med ett tidigt gruppspel redan i augusti, är hur som helst ett bra sätt för lagen att förbereda sig inför den verkliga säsongen senare i september.

Inför sin tredje gruppspelsmatch gäller Färjestad BK som klara favoriter, men känslan är att det är lite svårt att veta var vi ska placera svensklaget inför matchen. Visst, de har bevisligen varit det starkaste laget i gruppen så här långt, men hur har motivationen påverkats av att de redan har två vinster? CHL i sitt tidiga stadie har fortfarande problemet av att det är svårt att veta hur pass seriöst lagen tar varje enskild match.

Det kan nog bli åka av…

När tjeckiska HC Sparta Prag kommer på besök är känslan att det kan bli en ganska målrik historia med två lag som släpper lite på tyglarna. Så sent som för ett par dagar sedan slutade lagens första möte med en 2-1-seger för då gästande Färjestad, men den här gången bör matchbilden bli annorlunda.

Dels vill hemmalaget visa upp sig för sin hemmapublik och dels måste gästerna trycka på framåt. Med två vinster i bagaget kan hemmalaget dessutom släppa loss, varpå en mer öppen matchbild lär bli aktuell.

Därför spelar vi över 5 mål i matchen (asian handicap) till 1,98 gånger pengarna hos Unibet (1 000 kronor bonus). Vi får då pengarna tillbaka vid exakt fem mål.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål (asian handicap)
Odds:  1,98 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:00, söndag 4/9
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv. (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 54%
X: 21%
2: 27%
Över 5,5 mål: 42%
Under 5,5 mål: 64%