stream aston villa liverpool

Speltips, FC Köpenhamn – Crusaders Belfast 19/7: Ännu en komfortabel vinst?

FC Köpenhamn har 3-0 från bortamötet mot Crusaders Belfast med sig in till returen mot samma lag. Matchen spelas i den danska huvudstaden tidigt på tisdagskvällen.

Att den nordirländska högstaligan inte håller någon vidare klass kom inte som en överraskning förra veckan, när FC Köpenhamn fullkomligt spelade ut det nordirländska motståndet Crusaders Belfast. Trots att klubben alltså huserar i huvudstaden hade de inte en suck mot sina danska motståndare.

FC Köpenhamn vann matchen med väldigt komfortabla 3-0 efter att ha dominerat från start till mål. Redan i halvlek hade vi 2-0 på resultattavlan och hemmalaget lyckades aldrig repa sig efter Federico Santanders tidiga 1-0-mål.

Nu väntar en på förhand lite lätt avslagen retur på Parken i den danska huvudstaden. Med 3-0 med sig hem till Danmark är det möjligen svårt för FC Köpenhamn att koppa på glöd och motivation till returen. Det här känns redan som det är klart. Huruvida det vilas en del spelare är oklart, men vad som är klart är att FC Köpenhamn har ett guldläge här.

Hemmapubliken ska också få sitt

Att FC Köpenhamn skulle kliva in i den här returen helt nöjda känns däremot osannolikt. För det första måste de ta uppgiften på allvar, då ett eventuellt debacle och tappande av 3-0-ledningen skulle ge ett så stort eko runt om i fotbollens Europa att klubben skulle behöva skämmas.

Därtill spelas returen inför lagets supportrar, som naturligtvis också väldigt gärna vill se sitt lag prestera i det här skedet av säsongen. Den danska ligasäsongen har precis dragit igång och för att hålla ångan uppe tar hemmalaget troligen gärna den här matchen som ett bra sätt att stärka laget och motivationen inom gruppen.

Därför litar vi på att FC Köpenhamn tar uppgiften på största allvar. Med flera spelare som vill visa framfötterna bör också en hel del mål kunna vara väntade. Hos Unibet får vi 1,78 gånger pengarna på FC Köpenhamn -2 (asian handicap). Då får vi pengarna tillbaka vid en tvåmålsvinst. Det borde dock kunna bli betydligt större marginal än så.

Speltips:

Speltips:  FC Köpenhamn -2 (asian handicap)
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:15, tisdag 19/7

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 85%
X: 11%
2: 5%
Över 2,5 mål: 71%
Under 2,5 mål: 34%