Speltips, Fenerbahce – Manchester United 3/11: Gästerna sårbara favoriter

Spelbloggare Publicerat: 2 November 2016

En av torsdagens hetare EL-matcher står turkiska Fenerbahce och Manchester United för. På Old Trafford, för två veckor sedan, möttes dessa parter – och då vann ”De röda djävlarna” med fyra mål mot ett. Annorlunda nu?

Snabblänkar: Oddsjämförelse | Speltipset | Läsarnas röst | Statistiken | Startelvorna

Feyenoord, 3: 2-0-1, 6p, +1 mål
Manchester United, 3: 2-0-1, 6p, +3 mål
Fenerbahce, 3: 1-1-1, 4p, -2 mål
Zorya, 3: 0-1-2, 1p, -2 mål

Så ser situationen ut i Europa Leagues grupp A när vi är halvvägs in i händelserna. Press på Fenerbahce att åtminstone inte förlora matchen inför hemmapubliken i Istanbul – då skulle uppförsbacken bli oerhört brant, också beroende på resultatet i matchen mellan Zorya och Fenerbahce.

En sak som är alldeles säker är; prestationen måste upp i flera nivåer från den på Old Trafford. Förnedrade där, dessutom mot ett roterande Manchester United.

United utan deras största stjärnor

4-1 till United på Old Trafford, alltså. Vad talar då för att Fenerbahce skulle kunna skrälla till det här?

En hel del, menar vi faktiskt.

Manchester United tar, som säkert bekant, inte fullt seriöst på årets Europaspel, utan lägger mestadels av energin på seriespelet och jakten på en titel där. Fick mycket till skänks senast av Fenerbahce – faktum är att alla fyra målen kom under en period på 17 minuter när Fenerbahce föll ihop totalt.

Förutom att vi kan räkna med en hel del rotation från United – kommer bland andra Zlatan medverka? – har man stora skadebekymmer, framförallt på de defensiva positionerna. Bailly och Valencia ställs åt sidan och det är högst osannolikt att Smalling medverkar också.

Fenerbahce har hittat stilen med besked efter förnedringen mot United; vunnit två raka seriematcher, den senaste med 5-0 över Karabükspor. Dessutom vilades en hel del spelare i den matchen och den bästa möjliga startelvan ska presenteras här.

På hemmaplan ska Fenerbahce i första hand ses med god chans att undvika en förlust, och i andra hand att till och med vinna.

Fenerbahce +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – investeras i till 1,97 x insatsen hos Redbet.

Om du saknar ett konto hos Redbet – öppna ett och erhåll, som läsare hos oss, en unik välkomstbonus på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Fenerbahce +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 3/11
TV:  kanalnio logo (TV-tablå)
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: