Speltips USA - Finland Ishockey VM 9 maj 2016

Speltips, Finland – USA 9/5: Vi går in på 1×2-marknaden redan nu

Ibland gäller det att passa på innan oddsen sjunker. Precis så är fallet inför matchen mellan Finland och USA i hockey-VM, där vi redan dagen innan har hittat ett saftigt odds som vi tänker utnyttja innan det är för sent.

Grupp B fortsätter i en rasande takt och för att inte missa ett riktigt kanonspel under måndagen väljer vi att vara ute i god tid. Visst, Finland spelar en match under söndagen, men för att inte oddset ska sjunka ytterligare väljer vi att gå in redan nu.

Finland är ett lag som glidit lite radarn under inledningen av VM-turneringen och framförallt under uppsnacket till turneringen. Det har pratats om Kanada och Ryssland, men många råkar glömma finnarna när det ska talas om potentiella VM-vinnare. Det är märkligt, inte minst med tanke på att truppen faktiskt är väldigt stark.

De har dessutom gjort ett av turneringens absolut snyggaste mål hittills genom Patrik Laine. Det känns som att finnarna är på gång och det tänker vi utnyttja när de möter USA.

USA har svårt mot tyngre motstånd

Känslan är ganska solklar redan två matcher in i turneringen: det här amerikanska laget får svårt mot lite tyngre motstånd. De slog Vitryssland med klara 6-3 senast, men förlorade med än mer klara 5-1 i premiären mot Kanada. Det säger en del om var USA står just nu känns det som. Laget har svårt att fungera som just det: ett lag.

Finland imponerade i sin premiär när de vann med 6-2 mot Vitryssland och de känns spännande, det kan vi inte nog understryka. Det följdes upp med 5-1 mot Tyskland under lördagen och nu kommer det första riktiga testet.

Därför spelar vi den raka ettan, Finland att vinna under ordinarie tid, till 1,67 gånger pengarna hos 24hBet redan nu. Det är betydligt högre än hos konkurrenterna. Samma spel ger till exempel bara 1,50 gånger pengarna hos Expekt.

Har du missat 24hBet? Spelbolaget har satsat på en helt svensk sida, en användarvänlig design och höga odds på till exempel ishockey-VM och allsvensk fotboll. Klicka för att registrera dig och ta samtidigt del av en bonus på €50!

Speltips:

Speltips:  Finland vinner
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  24hBet (€50 bonus)
Spelstopp:  19:15, måndag 9/5
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 60%
X: 19%
2: 24%
Över 4,5 mål: 70%
Under 4,5 mål: 36%