Trelleborg Frej 30 augusti 2016

Speltips, Frej – GAIS 31/7: Fint värdeobjekt hittat

Frej och GAIS, som hittas precis bredvid varandra i tabellen, drabbar samman på Vikingavallen under söndagen. Gästerna är svårt frånvaroskjutna och tunna på resande fot. Ettan ska väl vara närmast till hand?

Tian mot elvan.

Men är det två parter som är på väg åt olika håll i tabellen? Frej har radat upp inte färre än fem förlustfria matcher, två vinster och tre kryss, medan GAIS å andra sidan bröt en vinstfri svit på sex matcher senast när Varberg städades undan med 4-2 på hemmaplan i en dramatisk fajt.

Med ett så pass stort avstånd upp till toppen, är siktena främst inställda på att undvika bottenstriden – ner till kvalområdet skiljer fem respektive sex pinnar och till det helröda tabellområdet ytterligare två.

Fördel – Frej

På pappret må det kanske vara två svårskiljda lag, men här undrar vi om Frejs favoritskap inte ska vara större än oddsen antyder?

Nu kommer Frej från två raka kryssmatcher mot tabelljumbon Syrianska – dock var man, utan tvekan, förtjänta av mer; i alla fall fyra poäng på dessa matcher. Den förlustfria sviten är förlängd till fem matcher och den ska ha alla möjligheter till att bli en match längre.

Gästande GAIS är ett av seriens sämsta bortalag. Det är sällan de gör fansen nöjda utanför Gamla Ullevi och faktum är att man, tillsammans med nämnda Syrianska, är de enda som inte vunnit en enda match på resande fot – resultatraden står i 0-4-4.

Göteborgarnas seger senast, mot Varberg, var dyrköpt; två röda kort åktes på och tre spelare i Steven Old, Craig Henderson och Kieron Cadogan står som avstängda – alla tre extremt betydelsefulla.

Frej -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust vid oavgjort – spelas till 2,05 x insatsen hos Bet365, som ni får en bonus på 1 000 kronor hos här!

Speltips:

Speltips: Frej -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 31/7
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 29%
2: 33%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 51%