30 april 2019 april speltips odds betting frölunda djurgården

Speltips, Frölunda – Brynäs 21/1: Dags att kämpa för segern

Två klassiska lag, som båda hör hemma i toppen av tabellen, drabbar samman under SHL-torsdagen. Kan Brynäs skrälla mot de svårslagna serieledarna Frölunda?

Det är torsdag och precis som vanligt dukas det upp en hel drös med matcher från SHL. I en av de hetare matcherna tar sig Frölunda an gästande Brynäs IF i ett klassiskt möte. Det här är två av svensk hockeys giganter, även fall det i år inte råder någon som helst tvekan om vilket lag som är hetast.

Frölunda, som inledde säsongen alldeles strålande, har bara fortsatt att imponera och nu handlar resten av vår- och grundseriesäsongen om att försöka ta förstaplatsen i konkurrens med Skellefteå AIK. I övrigt finns det inga aspiranter på den platsen, eftersom de båda lagen ryckt ifrån rejält i tabellen.

Det som imponerat allra mest är Frölundas kontinuitet. Laget radar upp segrar och det ser inte ut som att spelarna tröttnar på att spela ishockey, inte ens för kortare perioder. Visserligen åkte laget på en överraskande förlust borta mot Rögle BK förra veckan, men i övrigt har de enstaka bottennappen varit få.

Tungt avbräck för Brynäs

Brynäs IF å sin sida har också haft en bra säsong, även fall den inte går att jämföra med Frölundas. Än finns det ett par växlar till att först hitta och sedan utnyttja om de vill kunna matcha göteborgarna.

Det är ett uppdrag som inte är lätt i sig, men som definitivt inte blev lättare efter skadan på nyckelspelaren Anton Rödin senast. Minst åtta veckors rehab väntar innan vi kan få se honom på isen igen. Tungt för Brynäs att bli av med sin kanske allra bästa spelare. Trots det är Thomas Berglund optimistisk inför matchen i Scandinavium.

– Det är ett bra lag, och vi vet att vi måste upp på en högre nivå för att kunna vinna, det är inte mer med det. Vi ska försöka spela vårt spel och jobba hårt för poängen, säger han till Brynäs officiella hemsida.

Vår känsla är att hemmalaget tar den här matchen, men att de kommer få kämpa rejält. Brynäs IF är ett starkt organiserat lag, som ofta spelar så riskfritt som möjligt på bortaplan, inte minst mot de bra lagen. Därför tror vi att det kan bli målsnålt, speciellt då Anton Rödin saknas hos gästerna. Under 5,5 mål till 1,75 gånger pengarna hos NordicBet är ett trevligt odds. Det tar vi!

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål i matchen
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  19:00, torsdag 21/1
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Frölunda  1,67
Oavgjort  5,30
Brynäs IF  5,00
Över 5,5 mål  2,27
Under 5,5 mål  1,75

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 60%
X: 19%
2: 20%
Över 5,5 mål: 44%
Under 5,5 mål: 57%