12 april 2017 Brynäs Frölunda speltips SHL

Speltips, Frölunda HC – Eisbären Berlin 8/11: Spiken är redan satt i kistan

Dubbelmötet mellan Frölunda HC och Eisbären Berlin i CHL-slutspelet är så gott som avgjort redan efter den första matchen. Trots det räknar vi iskallt med att hemmalaget bjuder upp till dans i match nummer två.

6-1.

Efter krossen i det första mötet – dessutom på bortaplan i den tyska huvudstaden Berlin – har Frölunda HC redan slagit in spiken i kistan. Göteborgarna har redan, i princip, säkrat spel i nästa runda av CHL-slutspelet.

Faktum är att det var klasskillnad redan i det första mötet. Det kom inte som någon större överraskning, men att de regerande svenska mästarna skulle tvåla till Eisbären Berlin med 6-1 på bortaplan redan i det första mötet är ändå anmärkningsvärt. Det kan inte vara vidare kul för tyskarna att ta resan till Sverige för att spela tisdagens returmatch.

Hemmapubliken är kräsen

En sak är säker med Frölunda. Laget spelar inför en väldigt intresserad och entusiastisk hemmapublik i Scandinavium. Detta är någonting som ofta hjälper laget till fina framgångar och är såklart en stor bidragande orsak till de fina resultaten på hemmaplan under flertalet säsonger på sistone.

Å andra sidan är hemmapubliken också principfast och ställer krav. Här gäller det att underhålla. Att det här dubbelmötet redan är avgjort efter 6-1-segern i det första mötet bekommer troligen inte hemmapubliken, som trots detta väntar sig lite hockeygodis under tisdagskvällen. Det vet Frölunda om och därför räkna vi med ett hemmalag som – efter en veckas speluppehåll – kommer ut på isen väldigt spelsuget.

Med tanke på att klasskillnaden mellan lagen trots allt är så tydlig bör även det här sluta med en övertygande seger för göteborgarna. Hos 24hBet (€50 bonus) får vi 2,04 gånger pengarna för Frölunda -2 (asian handicap). Det tackar vi för. Då får vi dessutom pengarna tillbaka vid en tvåmålsseger.

Speltips:

Speltips:  Frölunda HC -2 (asian handicap)
Odds:  2,04 (Jämför alla odds)
Bolag:  24hBet (€50 bonus)
Spelstopp:  20:00, tisdag 8/11
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 72%
X: 15%
2: 16%
Över 4,5 mål: 67%
Under 4,5 mål: 37%