Frölunda 29/10-16

Speltips, Frölunda HC – Skellefteå AIK 29/10: Lite avslaget tungviktsmöte

Det brukar vara den kanske allra hetaste matchen på hela säsongen, men i år är mötet mellan Frölunda HC och Skellefteå AIK inte fullt lika kittlande. Det hindrar dock inte oss från att hitta ett fint speltips.


Matcherna mellan Frölunda HC och Skellefteå AIK har varit säsongens godbitar under flera säsonger, men i år är läget lite annorlunda inför lagens möte i Scandinavium.

Frölunda har visserligen vaknat till liv och hakat på i toppen av tabellen, men verkligheten är en annan för Skellefteå. Norrlänningarna har fortfarande inte riktigt fått fart under skridskorna och är därmed hemmahörande på den nedre halvan i SHL-tabellen.

Det gör å andra sidan den här matchen extra viktig för norrlänningarna. Det handlar helt enkelt om att bevisa för sig själva och för hela ishockey-Sverige att man hör hemma i toppen av tabellen även den här säsongen. Det är hög tid att vakna till liv nu.

Tydlig favoritskap i den här matchen

I våra ögon går det inte att blunda för formen i de båda lagen inför den här matchen. Frölunda har som sagt vaknat till liv på allvar, men Skellefteå är fortfarande en sovande jätte. Risken att laget inte kommer att vara fullt så framgångsrika den här säsongen känns större och större, om vi ska vara helt ärliga.

Märk väl att Frölunda är väldigt starka på hemmaplan, har bättre form än tidigare och dessutom har goda minnen från att möta Skellefteå. Vårens finalserie mellan lagen slutade ju som bekant med att guldet hamnade i Göteborg. Frölunda vann dessutom säsongens första möte mellan lagen, 3-2 uppe i Norrland.

Därför spelar vi Frölunda vinner (ordinarie tid) till 2,38 gånger pengarna hos NordicBet (1 000 kr bonus plus 400 kr gratisspel).

Guide: Spelbolagens bästa bonusar

Vi har samlat de bästa bonusarna från mängder av spelbolag. Guiden uppdateras löpande, missa inte marknadens bästa bonusar!
Klicka här för att se alla oddsbonusar

Speltips:

Speltips:  Frölunda HC vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,38 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  16:00, lördag 29/10
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 22%
2: 38%

 

 


Bäst på betting i mobilen?


LeoVegas satsar på bli bäst på betting i mobilen. Nya kunder får 1 000 kr bonus + 200 kr mobilspel.

Testa själv här!

Jämför casinon