13 mars 2020 Fulham Brentford Speltips

Speltips, Fulham – Middlesbrough 24/8: Intressant möte i cupen

Ett intressant mötet mellan Fulham och Middlesbrough under onsdagskvällen väntar i engelska ligacupen eller EFL Cup som det numera heter. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips.

Ligacupen är tillbaka och vi får se ett mycket intressant möte redan i den första omgången. Fulham, som numera huserar i Championship, får besök av Premier League-laget Middlesbrough.

Det blir helt enkelt en batalj mellan två klassiska engelska föreningar och bataljen spelas dessutom på en mycket klassisk arena, Craven Cottage. Det vore dumt att klaga.

Precis som vanligt inför en match i Ligacupen, eller EFL Cup som flera spelbolag kör som kategori, är det svårt att veta hur lagen ställer sig till matchen. Vilka spelare vilas inför matchen? På vilken nivå ligger motivationen? Vilka risker vill lagens respektive manager ta i matchen?

Det lättas lite på slipsknuten

En tendens som är tydlig i just den här cupen är de stora lagens lätta nonchalans, då de ofta väljer att spela med reservspelare eller till och med juniorer. Situationen är lite annorlunda för de något mindre lagen, som ser det här som en realistisk titelchans.

Chanserna att både Fulham och Middlesbrough kvalificerar in i den andra kategorin känns tämligen goda och med ett landslagsuppehåll runt hörnet bör tränarna inte känna någon oro över att överbelasta några spelare. Det här är snarare en god möjlighet att ta sig vidare i en cup för båda de här lagen.

Vi tror dock att slipsknuten lossas en aning och att matchbilden blir något uppsluppen, troligen också beroende på att båda de här lagen har en klar offensiv identitet. Vi hoppas på mål och värderar chanserna till sådana som goda. Därför spelar vi över 2,5 mål i matchen till 1,95 gånger pengarna hos bet365 (1 000 kr bonus).

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, onsdag 24/8

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 31%
X: 29%
2: 43%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 54%