Gaël Monfils speltips

Speltips, Gael Monfils – Jeremy Chardy 27/6: Första omgången i Wimbledon

Wimbledon drar äntligen igång under måndagen och redan i den första omgången får vi njuta av ett franskt möte mellan Gael Monfils och Jeremy Chardy – två spelare som båda tillhör den absoluta världseliten.

Äntligen är det dags för Wimbledon. En av årets absoluta höjdpunkter på tennisfronten har landat och vi drar igång med den första omgången redan under måndagen.

Ett av de hetaste mötena i den första omgången avgörs mellan fransoserna Gael Monfils och Jeremy Chardy. Fransmännen finns båda på topp 35 i världen och borde naturligtvis inte möta varandra redan i den första omgången.

Som neutrala åskådare klagar vi dock inte. Det här har fin potential att bli en väldigt intressant tillställning, även fall Gael Monfils nog får tillskrivas favoritskapet. Det ska sägas att Gael Monfils har tre av tre segrar mot sin landsman, varav två på seniornivån. Det ska sägas att de dock inte spelat mot varandra på sju år.

Gael Monfils är snäppet bättre

Inte nog med att Gael Monfils är rankad på plats nummer 16 i hela världen – 29-åringen är också en klart bättre spelare än Jeremy Chardy. Framförallt handlar det om högstanivån, som är betydligt högre för Gael Monfils än för Jeremy Chardy.

Det blir extra tydligt när man kollar in statistiken på antalet titlar under karriären. Trots att det bara skiljer ett år mellan spelarna har Gael Monfils fem titlar, mot Jeremy Chardys en enda titel.

Därtill ska nämnas att Gael Monfils har rätt okej statistik på gräs, medan Jeremy Chardy sällan spelar särskilt många matcher på gräs under en säsong. Det talar också för Gael Monfils.

Hos Bethard får vi 1,65 gånger pengarna för det raka spelet på Gael Monfils. Det känns som väldigt bra betalt. Vi synar.

Speltips:

Speltips:  Gael Monfils vinner
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 17:30, måndag 27/6
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Gael Monfils: 61%
Jeremy Chardy: 41%
Över 3,5 set: 67%
Under 3,5 set: 39%