Speltips, Gael Monfils – Nicolas Almagro 2/9: Nära dubbla degen

Simon Pålsson Publicerat: 2 September 2016

Det finns fina möjligheter att dubbla sina pengar när Gael Monfils tar sig an Nicolas Almagro i den tredje omgången av US Open. Matchen spelas sent på kvällen fredagen den 2 september.

Det hettar till ytterligare i US Open när den tredje omgången nu ska spelas färdigt. Ett par omgångar in i turneringen har vi sett ett par fantastiska matcher och fler underdogs som gjort tennislivet till ett helvete för mer rutinerade spelare.

En av favoriterna har redan åkt ut – nämligen kanadensaren Milos Raonic. De stora namnen, Andy Murray och Novak Djokovic, har dock sett stabila ut och går som tåget fram mot finalveckan, som alltså inleds på måndag.

En outsider som har spelat bra så här långt är Gael Monfils, som såklart tillhör världseliten, men som ännu inte vunnit en Grand Slam. För att fransosen ska lyckas med det i US Open krävs att han fortsätter minst lika övertygande som under de två första omgångarna, där han gått rent mot svårspelade Gilles Müller och mot Jan Satral. I den tredje omgången väntar spanjoren Nicolas Almagro.

Flera spelbolag sticker ut rejält

Inför matchen finns det flera spelbolag som sticker ut ganska rejält med sina odds. Hos bland annat NordicBet, Betsson, Betsafe och Unibet går det att spela på en rak 3-0-seger för fransmannen till närmare dubbla pengarna. Det känns anmärkningsvärt högt med tanke på förutsättningarna.

Inte nog med att Gael Monfils är en klart bättre spelare – han är också i fint slag, spelar på sitt bästa underlag och har därtill goda erfarenheter från att spela matcher mot Nicolas Almagro i Grand Slam-turneringar. I Australian Open för ett par år sedan vann Gael Monfils till exempel med klara 3-0.

Om fransosen vinner första set borde det andra och tredje komma av bara farten. I vår värld är sannolikheten betydligt högre än 50 procent, varpå 1,96 gånger pengarna är ett fint odds. Det spelas åtminstone med en TV-peng hos NordicBet (unik bonus på 1 000 kronor plus 400 kronor gratisspel).

Missa inte US Open. Registrera dig hos bet365! Nu när årets sista Grand Slam har dragit igång är det lämpligt att registrera sig hos ett spelbolag som satsar hårt på tennis. Bet365 sänder dessutom matcher från hela turneringen. Klicka här och få en bonus på hela 1 000 kronor hos bet365!

Speltips:

Speltips:  Gael Monfils -2,5 set
Odds:  1,96 (Jämför alla odds)
Bolag:  NordicBet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  Tidigast 21:30, fredag 2/9
TV:   eurosport logo (TV-tablå)
Stream:   eurosportplayer logo bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: