Gilles Muller speltips

Speltips, Gilles Muller – Pablo Cuevas 24/6: Dags att nära dubbla degen

ATP Nottingham är framme vid sin första semifinal, där vi får se Gilles Muller mot Pablo Cuevas. Spelbloggare.se har hittat ett speltips till närmare dubbla degen.

Semifinaldags i ATP Nottingham. Gilles Muller tog en tung seger mot Alexandr Dolgopolov i kvartsfinalen, medan Pablo Cuevas besegrade Marcos Baghdatis. Det var inte riktigt som vi hade förväntat oss, men marginalerna var små i den matchen och uruguayanen imponerade stort.

Trenden på gräs fortsätter hur som helst. Spelarna som vanligtvis inte går långt i särskilt många turneringar vinner en hel del matcher och rör sig så sakta mot finaler.

ATP Nottingham är visserligen en turneringen i 250-klassen, men likväl är det imponerande att ta sig till en semifinal här. Gilles Muller har sett väldigt stark ut, med 2-0-segrar mot Jiri Veseley och Alexandr Dolgopolov. Mot Mikhail Youzhny i åttondelsfinalen – också känt som andra omgången – vann han 2-1.

Vi tror på en tuff semifinal

Känslan är att det här är två spelare som hittat gräsformen nu. Gilles Muller har sett så där väldigt skarp ut som han kan göra i vissa stunder, men hans problem är fortsatt att han har problem att behålla den höga nivån rakt igenom en hel turnering. Om formtrenden fortsätter kan vi säkert se honom i finalen i helgen.

Pablo Cuevas har förvånat många under turneringen. Han har fått kämpa sig fram, men har åter visat att han är väldigt svårslagen. Det vore möjligen märkligt om så inte vore fallet när man är rankad 25 i världen.

Vår känsla inför turneringens första semifinal är att det blir en tuff sådan. Båda spelarna är starka i egen serve och minst ett set blir säkert långt. Chanserna för att vi ska få se ett tredje set känns också väldigt goda. Gilles Muller är klar favorit, men Pablo Cuevas kommer inte ge sig utan en fight.

Därför spelar vi Pablo Cuevas +3 (asian handicap) till 1,95 gånger pengarna hos Betrally. Vi får då pengarna tillbaka vid exakt tre poängs seger i antal game för Gilles Muller.

Speltips:

Speltips:  Pablo Cuevas +3 (asian handicap)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  13:00, fredag 24/6
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Gilles Muller: 74%
Pablo Cuevas: 27%
Över 2,5 set: 40%
Under 2,5 set: 68%