18 oktober 2018 Bayern München Celtic speltips Champions League

Speltips, Hapoel Beer-Sheva – Celtic 23/8: Uppförsbacken total

Det är verkligen ett bra utgångsläge skotska Celtic har med sig till Israel inför playoffreturen mot Hapoel Beer-Sheva. Frågan är om laget inte kniper ytterligare en vinst mot israelerna?

Efter förra årets debacle mot Malmö FF i playoff till Champions League ser Celtic nu ut att få revansch den här säsongen. I år var lottningen visserligen betydligt mer gynnsam, men vi kan garantera att skottarna inte är mindre glada för det.

Att missa Champions League förra säsongen var verkligen inte bra för klubbens och supportrarnas självbild, men efter 5-2 i det första mötet mot Hapoel Beer-Sheva ser det onekligen lovande ut. Det enda som krävs är helt enkelt att inte förlora matchen med 3-0, 4-1 eller något liknande resultat. Med tanke på hur det såg ut i första matchen borde det vara enkelt.

Celtic var nämligen väldigt dominanta och ägde hela matchen, sånär som på några minuter i inledningen av den andra halvleken när gästerna faktiskt lyckades reducera till både 3-1 och 3-2 inom loppet av några minuter. På det hela taget var segern dock väldigt tydlig.

Celtic darrar i för sig bakåt

Trots att Celtic alltså tog en övertygande seger i det första mötet kan det noteras att laget har darrat lite bakåt i inledningen av säsongen. Två insläppta mål mot Hapoel Beer-Sheva i playoff och två insläppta mål mot St. Johnstone i ligaspelets premiär i helgen. Det är ingen höjdare. Å andra sidan ser spelet framåt betydligt bättre ut.

Hapoel Beer-Sheva imponerade stort i förra kvalomgången, när laget slog ut grekiska Olympiakos. Nu är den klubben i för sig inte riktigt vad den en gång varit, men det var trots allt en fin skalp. Känslan är dock att luften så gott som gått ur israelerna inför returmötet mot Celtic. Här vill till ett mirakel om det här ska kunna vändas.

Spelbolagen verkar enade om att det trots allt är hemmalaget som är favoriter i matchen, troligtvis till följd av att det är de som har störst intresse av att faktiskt vinna. I vår värld är det högst osannolikt att Celtic bara lägger sig ner och vilar i den här matchen – inte minst med tanke på att de smärtsamt tydligt minns fjolåret. Vi tror snarare att laget går för att sätta spiken i kistan här. Därför spelar vi Celtic +0.0 (asian handicap) till 2,25 gånger pengarna hos bet365. Det är samma spel som draw no bet. Här kan du få 1 000 kronor i bonus när du registrerar dig hos bet365.

Speltips:

Speltips:  Celtic +0.0 (asian handicap)
Odds:  2,25 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, tisdag 23/8

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 27%
2: 32%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 45%