Speltips, Djurgården - Lukko CHL 3 november 2015

Speltips, HC Davos – Djurgårdens IF 2/9: Märklig värdering

Spelbolagen har målat upp en märklig favorit inför CHL-mötet mellan HC Davos och Djurgårdens IF, en match som spelas fredagen den 2 september klockan 19:45.

6-0 på hemmaplan. Djurgårdens IF visade onekligen var skåpet skulle stå i det första mötet mot HC Davos i CHL-gruppspelet. Nu möts lagen igen, men denna gång är det bortaplan som gäller för stockholmarna.

Med 6-0 med sig från det första mötet vore det kanske naturligt att 08-laget gäller som favoriter i det andra mötet också, eller hur? Men underligt nog är så inte fallet. Istället ger den raka tvåan hela 2,45 gånger pengarna hos William Hill, ett anmärkningsvärt högt odds.

Ja, nu ska det understrykas att stockholmarna har med sig två segrar till den här matchen och att de därmed inte är i ett desperat behov av en seger. Å andra sidan visade 6-0-segern i det senaste mötet på en tydlig klasskillnad mellan de här lagen. Det bör inte nonchaleras.

10-0 på två gruppspelsmatcher

Efter två spelade matcher i gruppspelet har Djurgårdens IF inte bara två vinster, de har också den minst sagt imponerande målskillnaden 10-0. Förutom 6-0-vinsten mot HC Davos vann 08-laget hemma mot Rouen med klara 4-0. Det imponerar.

HC Davos å sin sida vann mot Rouen med 4-1 på hemmaplan i sin premiärmatch, men nu väntar en klart tuffare motståndare. Med tanke på 6-0-förlusten uppe i Stockholm senast kan vi inte tänka oss någonting annat än att Djurgårdens IF faktiskt har goda möjligheter att vinna även här.

2,45 gånger pengarna gäller alltså hos William Hill. Det känns på tok för högt för att inte spela. Registrera dig via oss HÄR och få en bonus på fina 1 000 kronor hos det spelbolag vi rankar absolut högst. Registrera dig och rygga spelet!

Speltips:

Speltips:  Djurgården IF vinner
Odds:  2,45 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:45, fredag 2/9
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 22%
2: 41%
Över 5,5 mål: 45%
Under 5,5 mål: 60%