6/12-16

Speltips, Hull City – Arsenal 17/9: Fortsätter trenden mellan lagen?

Hull City och Arsenal gör upp i en het drabbning på klassisk engelsk avsparkstid – 16:00. Hos Unibet hittas ett odds på närmare två gånger degen, som bygger på att den målrika trenden mellan lagen fortsätter.

Kaoslaget Hull City har inte blivit den slagpåse som den engelska pressen förväntade sig. Efter fyra spelade matcher i Premier League har nykomlingen – vars stora problem är antalet tillgängliga spelare – har Hull City spelat in sju poäng.

Den enda förlusten så här långt kom mot Manchester United, en minst sagt snöplig historia för hemmalaget. Gästande Manchester United vann efter ett väldigt sent avgörande signerat Marcus Rashford. Nu väntar match mot Arsenal och känslan är att gästerna seglat upp som lite väl stora favoriter.

Hos bland annat MyBet ger den raka tvåan inte mer än 1,55 gånger pengarna. Flertalet spelbolag ligger dessutom ett par hundradelar under 1,60 och det känns på tok för lågt. Hull City är bevisligen ett svårslaget lag och Arsenal har ännu inte hittat ett så pass övertygande spel att de bara kan casha in den här typen av trepoängare. Märklig värdering, alltså.

Ett tidigt mål kan öppna matchen

Trots att oddset på gästerna blivit lite för lågt tycker vi inte att det finns tillräckligt värde i ett spel på ett bra resultat för gästerna. Den här matchen är helt enkelt för oviss. Känslan är dock att vi får se en betydligt mer chansrik historia än när Manchester United – ett klart defensivt inriktat lag på bortaplan – var på besök hos Hull City.

Arsenal har också sju inspelade poäng så här långt, men den gemensamma nämnaren för matcherna är att de varit öppna. Tre av fyra matcher har slutat med minst tre mål och urladdningen i premiären, 4-3-förlusten mot Liverpool, satte tonen.

Precis som vanligt saknas det ett gäng spelare i gästernas matchtrupp. Carl Jenkinson, Aaron Ramsey, Per Martesacker, Danny Welbeck, Gabriel Paulista och Theo Walcott ser alla ut att missa matchen. Å andra sidan är mittbacksförvärvet Mustafi spelklar. Det behövs.

I våra ögon är det här en match som bör sluta med en hel del målchanser. Det blir en öppen historia, det är vår känsla. De fyra senaste mötena mellan lagen på Hulls hemmaplan har slutat med minst tre mål. Därför spelar vi över 2,5 mål till 1,94 gånger pengarna hos Unibet (1 000 kronor bonus).

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål
Odds:  1,94 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 17/9

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 16%
X: 24%
2: 61%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 51%