31 oktober 2016 IFK Göteborg Elfsborg

Speltips, IF Elfsborg – GIF Sundsvall 22/8: MyBet går bananas igen

Under söndagen gav MyBet ett på tok för högt odds på matchen mellan Syrianska och Assyriska. Nu är det dags igen, fast oddset hittar vi på matchen mellan IF Elfsborg och GIF Sundsvall.

Förlusten av Pa Dibba kan möjligen slå väldigt hårt mot GIF Sundsvall, som under den första delen av årets allsvenska säsong gjorde sig kända som ett lag som alltid spelade målrika matcher. Faktum är att laget gjorde mål i samtliga sina matcher i inledningen av säsongen.

Efter att anfallaren nu lämnat klubben är den offensiva besättningen inte lika stark, något som var smärtsamt tydligt i 0-0-matchen mot Hammarby IF senast. Det blir nog svårt för Giffarna att fortsätta på det fina spår man inlett säsongen på.

Nu väntar en tuff bortamatch mot IF Elfsborg, ett lag som också har en tendens att bjuda in till målrika matcher. Å andra sidan har laget misslyckats med att vinna fyra av sina fem senaste matcher på hemmaplan. Det finns helt enkelt lite att jobba på i Borås.

Utan Pa Dibba – färre mål

Känslan är att spelbolagen unisont valt att gå på det målrika spåret inför den här matchen. Det är lätt att stirra sig blind på statistiken, som tydligt visar att både IF Elfsborg och GIF Sundsvall spelar målrika matcher titt som tätt. Men med förlusten av Pa Dibba är Giffarna, som dessutom är tämligen formsvaga, ett klart svagare lag rent offensivt.

IF Elfsborg å sin sida har inte riktigt fått upp ångan på sistone och har inte haft en tendens att köra över sina motståndare. Visst, hemmalaget får gälla som klara favoriter till att knipa tre poäng här, men att det skulle bli en komfortabel seger, eller rent av en utklassning? Nej, det håller vi som osannolikt.

Mybet fortsätter att leverera höga odds, som sticker ut betänkligt från konkurrenterna. Igår satt vårt spel på Syrianska – Assyriska till 2,20 gånger pengarna. Idag får vi 1,70 gånger pengarna på under 3,5 mål i matchen. Det känns vansinnigt högt med tanke på att maskineriet hackar i båda de här läger. Det blir vårt spel.

Registrera dig hos Mybet och utnyttja spelbolagets galet höga odds på vissa matcher. Klicka här för att få del av den hos Spelbloggare.se unika bonusen på 1 000 kronor. 

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 22/8
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 61%
X: 21%
2: 15%
Över 2,5 mål: 64%
Under 2,5 mål: 40%