sirius trelleborg speltips 4/6

Speltips, IK Sirius – Trelleborgs FF 4/6: Ett klart favoritskap

Superettan kör på trots att Allsvenskan gått in i sitt EM-uppehåll. Lördagen bjuder på den intressanta matchen mellan topplaget IK Sirius och den positiva överraskningen Trelleborgs FF.

Tack och lov spelas det svensk elitfotboll även fall Allsvenskan har EM-uppehåll. Vi får dock ta oss ner en division, till Superettan, för att hitta ett speltips till lördagen.

IK Sirius, ett av vårens stora utropstecken, tar sig an nykomlingarna Trelleborgs FF. Hemmalaget är inte mer än fyra poäng från serieledande Halmstads BK. Det ser alltså ut som att Uppsalalaget blir ett topplag även den här säsongen.

Å andra sidan har Trelleborgs FF också imponerat. Tio omgångar in i säsongen ligger laget på plats nummer åtta i tabellen. 13 inspelade poäng på tio matcher är ett okej facit, inte minst med tanke på att skåningarna faktiskt är nykomlingar. Att TFF hör hemma i svensk elitfotboll – inte i division 1 – råder det dock ingen tvekan om.

Här ska det vara en viss klasskillnad

Trots att Trelleborgs FF i grunden är en klubb som hör hemma i Superettan – minst – är det i skrivande stund en klar klasskillnad mellan IK Sirius och Trelleborgs FF.

Sirius har också bevisat sig som ett starkt hemmalag och är helt enkelt svåra att stå emot när de väl får igång sitt spel. Tänk också på att laget, när de har imponerat som mest, vunnit mot både Halmstads BK och komfortabelt borta mot Åtvidabergs FF. Därtill slog de Degerfors med klara 6-0 på hemmaplan häromsistens. Imponerande.

Vår känsla är att Trelleborgs FF får det svårt här. IK Sirius är ett nummer för stort, speciellt på hemmaplan, och får gälla som klara favoriter. Därför spelar vi IK Sirius -1,5 till 2,18 gånger pengarna hos bet365. Där ligger bet365 klart högre än sina konkurrenter.

Speltips:

Speltips:  IK Sirius -1,5
Odds:  2,18 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:00, lördag 4/6
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 71%
X: 20%
2: 12%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 47%