Speltips, Inter – Palermo 28/8: Här finns en klar övertro

Simon Pålsson Publicerat: 27 August 2016

Spelbolagen är ense om att det här blir en målrik historia, men finns det belägg för ett sådant antagande? Inter och Palermo gör hur som helst upp i en viktig match för båda lagen.

Det är äntligen dags för hemmapremiär för Inter, som välkomnar Palermo till San Siro. Det här blir en intressant match mellan två lag som båda förlorade den första ligaomgången och som därmed söker revansch.

Hemmalaget förlorade överraskande med ganska klara 2-0 borta mot Chievo i en match där laget inte alls kom upp i normal standard. Så kan visserligen se ut i en premiärmatch, men vi kan garantera att laget hade velat ha en bättre start på säsongen. Det dåliga resultatet i premiären gör den här matchen än viktigare. Att inleda säsongen med två poängtapp vore förödande.

Palermo å sin sida – med bland annat Robin Quaison i laget – förlorade hemma mot Sassuolo i premiären. Det är inte heller ett vidare bra sätt att inleda säsongen. Nu hoppas laget ta revansch i den andra omgången, men på San Siro hade laget det svårt redan förra säsongen. Då blev det 3-1 till hemmalaget, som där och då såg till att Palermo hamnade under nedflyttningsstrecket. Det var en position som Palermo lyckades rädda sig från dock.

Tron på mål är överdriven

I hemmalaget lär tränaren Frank de Boer återvända till en 4-backslinje på grund av den risiga defensiven i den första matchen, när laget använde sig av en 3-backslinje. Dessvärre finns inte Cristian Ansaldi och Marco Andreolli tillgängliga för hemmalaget.

Gästerna å sin sida kan låta nyförvärvet från IFK Göteborg, Hatem Alesaami, starta till vänster i backlinjen. Det finns dock flera avbräck även hos gästerna. Michel Morganella, Achraf Lazaar och Aleksandar Trajkovski kommer inte till spel på grund av skador. Slobodan Rajkovic är dessutom avstängd.

Samtliga spelbolag verkar ense om att risken för mål i den här matchen är mycket stor, men vi är aningen mer skeptiska till det. Båda lagen såg lite tama ut i offensiven i sin respektive premiär och Inter kommer troligen täppa till sin defensiv i den här matchen. Därför spelar vi under 3 mål i matchen (asian handicap) till 1,80 gånger pengarna hos Redbet (unik bonus på 2 000 kronor) . Då får vi pengarna tillbaka vid tre mål.

 

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:00, söndag 28/8
TV:   viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: