Speltips, Isak Arvidsson – Aljaz Bedene 11/7: Lågoddsare från ATP Båstad

Simon Pålsson Publicerat: 10 July 2016

ATP Båstad har smygstartat med kvalet redan under helgen, men den första omgången i själva huvudturneringen börjar klockan 11:00 på måndag. Lite senare på dagen avgörs matchen mellan Isak Arvidsson och Aljaz Bedene.

Den svenska tennisveckan i Båstad står för dörren och förväntningarna på hela arrangemanget är precis som vanligt väldigt höga. Nu saknas det visserligen spelare från det allra yttersta toppskiktet i världen, men å andra sidan finns det ett gäng trevliga namn på listan över deltagare.

David Ferrer, en av världens bästa grusspelare, kommer till exempel till Båstad. Förutom spanjoren får vi se en del andra intressant namn, däribland svenskhoppet Elias Ymer. Lägg där till en av tourens mest underhållande spelare – Dustin Brown. En fin mix av namn helt enkelt.

I den första omgången får vi bland annat se den oseedade svensken Isak Arvidsson, som veckan innan ATP Båstad faktiskt deltog i Challenger-turneringen på samma anläggning. Där vann han finalen i dubbelturneringen tillsammans med Fred Simonsson. Goda minnen från Båstads grus alltså.

Aljaz Bedene är stark på gruset

Isak Arvidsson tar sig an Aljaz Bedene, rankad 54 i världen och seedad som nummer 6 i den här turneringen. Det är inte den svåraste av lottningar möjliga, men det är å andra sidan en spelare som Isak Arvidsson kommer få väldigt svårt mot. Dels är Aljaz Bedene klart mer allsidig, dels trivs han på gruset och dels är Isak Arvidsson främst en duktig dubbelspelare. Rankingen på singeltouren är över 500 i skrivande stund.

I vår värld är det otänkbart att Isak Arvidsson skulle klara av att rubba Aljaz Bedene här. Det vore helt enkelt för bra för att vara sant.

Därför spelar vi Aljaz Bedene vinna 2-0 till 1,42 gånger pengarna hos William Hill. Det må låta lågt, men är också ett spel som ska sitta med stor säkerhet. Därför finns det trots allt ett mycket starkt värde i spelet och vi skruvar istället upp insatsen en bit.

Missa inte tennisveckan i Båstad. Registrera dig hos ComeOn! Nu när ATP Båstad har dragit igång är det lämpligt att registrera sig hos ett spelbolag som satsar hårt på tennis. Klicka här och få en bonus på hela 3 000 kr hos tennisstarka ComeOn!

Speltips:

Speltips:  Aljaz Bedene 2-0
Odds:  1,42 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 14:30, måndag 11/7
TV:    tvfyrasport logo (TV-tablå)
Stream:   tv4sport logo

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: